ZMENENÉ - Trochu inak s Adelou - 7.9.2020 o 19:00 hod.

26.8.2020 10:22

Vážený klient,


na základe aktualizovaných hygienických opatrení proti šíreniu COVID-19 platných od 1.septembra 2020 vám oznamujeme zmenu začiatku predstavenia Trochu inak s Adelou, plánovaného na 7.9.2020 s pôvodným začiatkom o 19.00 v sále Činohry (nová budova SND, Bratislava).

Z dôvodu nevyhnutnej úpravy sedenia v sále je predstavenie rozdelené do dvoch časov o 17.30 h a 20.00 h. 

Ak ste si zakúpili vstupenky v nepárnom rade (tz. v radoch I, III, V, VII, IX, XI, XIII, XV) začiatok predstavenia je o 17.30 h.
Ak ste si zakúpili vstupenky v párnom rade (tz. v radoch  II, IV, VI, VIII, X, XII, XIV, XVI ) začiatok predstavenia je o 20.00 h.  

....................................................................................................

Oznam organizátora:

Milí fanúšikovia Trochu inak,

vzhľadom na aktualizované opatrenia proti šíreniu COVID-19 (zákaz organizovania interiérových podujatí nad 500 divákov) sme sa rozhodli pristúpiť k organizačnej zmene, ktorej výsledkom budú dve predstavenia v jeden deň. Prvé sa bude konať o 17.30, druhé o 20.00. Čo sa týka zostavy účinkujúcich, pracujeme na to, aby bola v obidvoch termínoch rovnaká.

Pokiaľ máte kúpené vstupenky na sedenie v nepárnom rade, bude sa vás týkať začiatok o 17.30, pokiaľ v párnom, je pre vás aktuálny začiatok o 20.00.

K tejto zmene sme pristúpili po zrelej úvahe ako k jedinému možnému modelu, ktorý nám v náročnom období umožňuje Trochu inak organizačne a ekonomicky zvládnuť.

Ak by vám napriek tomu určený čas nevyhovoval, kontaktujte nás prosím na info@trochuinak.com a spoločne sa pokúsime nájsť riešenie.

Ďakujeme za ochotu a trpezlivosť. Veľmi si ju vážime.

Tím Trochu inak s Adelou

........................................................................................................

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

Top