ZMENENÉ/CHANGED - Simply Red - 2.12.2021 o 20:00 hod.

15.6.2021 09:54

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenia Simply Red, ktoré sa malo konať dňa 2.12.2021 o 20:00 hod. v priestoroch NTC arény, Bratislava je z dôvodu neustáleho šírenia koronavírusu ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 3.12.2022 (sobota) o 20:00 hod. v pôvodnom mieste konania!

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu písomne požiadať o vrátenie vstupenky najneskôr do 18.7.2021 ! Od tohto dátumu bude vstupenka automaticky presunutá na nový dátum bez možnosti refundácie.

POZOR: Zákonná lehota na vrátenie ceny vstupenky (vstupného) je 13 mesiacov od neuskutočneného podujatia (pričom neuskutočneným podujatím sa myslí aj presunuté podujatie, pre ktoré bola platnosť vstupenky predĺžená, a ktoré sa tiež neuskutočnilo). Vašu požiadavku na vrátenie ceny vstupenky (vstupného) sa budeme však snažiť vybaviť čo najskôr.

Klienti, ktorí si vstupenky kúpili na predajnom mieste, ich musia zaslať poštou najneskôr do termínu(18.7.2021)uvedeného v tlačovej správe na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. K žiadosti o vrátenie je potrebné zaslať aj emailovú adresu a číslo účtu, kam bude vrátená suma.

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to poštou na adresu: Ticketportal SK, s. r. o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava najneskôr do 18.7.2021.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 18.7.2021 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 18.7.2021 nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na 
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF a číslo účtu, kam bude vrátená suma v prípade, že nebude technicky možné vrátiť financie na kartu, z ktorej bola platba realizovaná. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava najneskôr do 18.7.2021. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na 
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava najneskôr do 18.7.2021. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na 
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava najneskôr do 18.7.2021. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na 
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava najneskôr do 18.7.2021.

Oznam organizátora:
Koncert SIMPLY RED sa presúva na 3.12.2022

Simply Red oznámili, že ich európske turné po arénach sa uskutoční v roku 2022. Koncert v NTC aréne v Bratislave sa presúva na 3.12.2022 (sobota). Ako úvodný akt sa turné zúčastní aj špeciálny hosť Mica Paris.

Mick Hucknall sa nevie dočkať návratu na scénu: "Väčšinu svojho života som trávil vystupovaním a spievaním pre ľudí, takže je zvláštne, že to teraz nemám. Chýba mi prejaviť sa. Bude to úžasne inšpiratívne, keď ľudia budú môcť opäť navštíviť koncerty kapiel. Už sa neviem dočkať. “

Všetky zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti aj na koncert v roku 2022.
Držiteľ vstupenky imobilný a doprovod imobilného sa musí pred vstupom na podujatie preukázať platným preukazom ZŤP.

-----------------------
Info:
Show In Bratislava Moves To 3.12.2022

Simply Red announced that their European arena tour dates have been re-scheduled to 2022.  The show at NTC arena in Bratislava will be moving to 3.12.2022 (Saturday). Additionally, special guest Mica Paris will join the tour as the opening act.

Mick Hucknall can’t wait to get back onstage: “I’ve spent most of my life going out and singing for people, so it feels strange not to have that. I miss being able to express myself. It's going to be wonderfully inspiring when people can go and see bands again. I can’t wait.”

Tickets purchased for the original show date will be honoured at the 2022 show. 
Wheelchair and escort tickets holders must be identified by a valid disabled card before entering the event.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

Top