ZMENENÉ - Trochu inak s Adelou - 5.10.2020 a 7.12.2020

7.7.2021 15:04

Vážený klient,

oznamujeme Vám náhradný termín predstavenia Trochu inak s Adelou za Vaše zakúpené vstupenky v pôvodnom termíne 5.10.2020 a 7.12.2020

Náhradný termín je stanovený na 28. augusta o 20 hod v sále Činohry SND (Bratislava). Vzhľadom na epidemiologickú situáciu a spájanie dvoch pôvodných termínov predstavení Vás v mene organizátora prosíme o zhovievavosť. V sále bude voľné sedenie rozdelené podľa kategórií v ktorých ste si zakúpili vstupenky, tz. že v prípade, ak máte vstupenky zakúpené v I.kategórii, budete mať k dispozícii miesta v sále v tejto kategórii.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti, sedenie (nie miesto) v danej kategórii ostáva garantované!

Oznam organizátora:
Milí fanúšikovia Trochu inak,

ďakujeme vám za trpezlivosť s ktorou ste čakali na náhradné termíny za vaše zakúpené vstupenky na Trochu inak s Adelou. Dúfame, že situácia bude priaznivá a uvidíme sa v novom navrhovanom termíne.

Radi by sme vás požiadali o pochopenie a zhovievavosť. Keďže spájame 2 zrušené termíny aby sme naplnili možnú kapacitu sály a čo najskôr uplatnili vaše vstupenky, nevieme vám garantovať presné miesta v sále, ktoré máte na vstupenkách. Ako aj v minulosti bude ale sála rozdelená do kategórií podľa ceny vstupeniek a vy budete mať garantované, že budete usadení v kategórii, ktorú ste si zakúpili. (tz. ak máte vstupenky v I.kategórii, usadíme vás na miesta, ktoré sú v danej kategórii)

K tejto zmene sme pristúpili po zrelej úvahe ako k jedinému možnému modelu, ktorý nám v náročnom období umožňuje Trochu inak organizačne a ekonomicky zvládnuť. Ak by vám napriek tomu určený čas nevyhovoval, kontaktujte nás prosím na info@trochuinak.com a spoločne sa pokúsime nájsť riešenie.

Ďakujeme za ochotu a trpezlivosť. Veľmi si ju vážime.

Tím Trochu inak s Adelou
........................................................................................................

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.

Top