ZMENENÉ - HC Slovan permanentka 2021/2022

22.11.2021 14:27

Vážený fanúšik HC SLOVAN Bratislava,

Dovoľujeme si Vám s ľútosťou oznámiť, že vzhľadom na neustále sa zhoršujúcu zdravotnú situáciu súvisiacu so šírením koronavírusu a prijatie novej Vyhlášky č. 258 zo dňa 18. 11. 2021 Úradom verejného zdravotníctva SR, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k obmedzeniam hromadných podujatí, nebude možné až do odvolania využívať Vašu sezónnu vstupenku „HC SLOVAN extraliga 2021/22“ na návštevu domácich zápasov HC SLOVAN Bratislava.

Toto opatrenie platí už od najbližšieho domáceho zápasu proti HC 05 Banská Bystrica v utorok dňa 23.11. 2021.

K dnešnému dňu ste mohli svoju sezónnu vstupenku využiť na návštevu 10 domácich extraligových zápasov z celkového počtu 25 v základnej časti Tipos extraligy 2021/22, ako aj na tri domáce zápasy skupinovej fázy hokejovej ligy majstrov CHL.

V záujme čo najkorektnejšieho a najspravodlivejšieho riešenia kompenzácie škôd, ktoré Vám vznikli zakúpením sezónnej vstupenky v čase, v ktorom platili iné pravidlá COVID Automatu, sa akcionári hokejového klubu HC SLOVAN Bratislava a.s. rozhodli ponúknuť Vám jedno z dvoch možných riešení kompenzácie:

• Bezplatné rozšírenie/predĺženie Vašej sezónnej vstupenky o všetky domáce zápasy play off Tipos Extraligy na jar 2022 bez ohľadu na ich počet;
• Vrátenie zvyšnej alikvótnej ceny za zvyšných 15 domácich zápasov základnej časti extraligy, v prípade Vášho rozhodnutia požiadať o zrušenie permanentky.

V prípade výberu prvej možnosti nemusíte z Vašej strany urobiť vôbec nič; Vaša sezónna vstupenka Vám bude automaticky predĺžená na všetky domáce zápasy play off. V prípade výberu druhej možnosti Vás zdvorilo žiadame, aby ste sa v čo najkratšom čase, najneskôr do 10.12.2021 nakontaktovali na predajcu Ticketportal SK, s.r.o., Karadžičova 14, 821 08 Bratislava, email: reklamacie@ticketportal.sk.

Keďže hokejová sezóna 2021/22 by mala trvať až do začiatku mája 2022 a aktuálna zdravotno-bezpečnostná situácia v našej krajine sa môže vyvíjať rôznymi smermi, ktoré je komplikované z našej strany predvídať, nevylučujeme dodatočnú formu kompenzácie, a to najmä s prípadným predlžovaním obmedzení návštevnosti hromadných podujatí, resp. so zavedením plošného lockdownu.

Ďakujeme Vám za doterajšiu priazeň, ako aj dôveru, ktorú ste v tejto zložitej dobe vložili do nášho spoločného obľúbeného klubu zakúpením sezónnych vstupeniek. Veríme, že s drvivou väčšinou z Vás sa čoskoro opäť budeme môcť vidieť na zápasoch Slovana a v závere jubilejnej storočnej sezóny spoločne osláviť úspech.

Váš HC SLOVAN Bratislava

Top