ZMENENÉ - MIREILLE MATHIEU - 09.12.2021 o 20:00 hod.

20.4.2022 13:02

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie MIREILLE MATHIEU, ktoré sa malo konať dňa 09.12.2021 o 20:00 hod. v NTC Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 18.10.2022 o 20:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 28.4.2022!

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to najneskôr do 28.4.2022 poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 28.4.2022 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 28.4.2022 nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 28.4.2022 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 28.4.2022 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 28.4.2022 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 28.4.2022 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

OZNAM ORGANIZATORA:

Koncertu Mireille Mathieu sa v Bratislave konečne dočkáme!

Madame Mathieu sa vráti na Slovensko 18. októbra 2022. Francúzska šansoniérka Mireille Mathieu, ktorá patrí medzi obľúbené spevácke hviezdy aj v našich končinách odohrá svoj tak dlho odkladaný koncert v bratislavskej NTC ARÉNE , kde vystúpi so svojím novým koncertným programom. "Veríme, že situácia bude priaznivá a fanúšikovia sa tak konečne dočkajú niekoľkokrát odkladaného koncertu. Tešíme sa, že si spoločne užijeme skvelú atmosféru francúzskych šansónov a nádhernej energie, ktorú Mireille Mathieu rozdáva všetkým svojim fanúšikom," uistil priaznivcov riaditeľ produkcie JVS GROUP Petr Suchánek. Diváci sa môžu tešiť na veľký koncert, ktorý bude obohatený o nové piesne z celého sveta. Mireille Mathieu celosvetovo predala viac než 120 miliónov platní a naspievala 1200 piesní v 11 jazykoch. V roku 2015, na veľkom nemeckom turné oslávila 50 rokov svojho pôsobenia na scéne svetovej populárnej hudby. Na každom zo svojich koncertov spomína prostredníctvom piesne Maman na svoju milovanú mamu, ktorá zomrela vo veku 94 rokov. Jej posledné koncerty pred vypredaným hľadiskom boli plné nádherných piesní, sĺz dojatia a nadšených fanúšikov nabitých silnými emóciami. Táto charizmatická speváčka očarí každého svojou skromnosťou a nádherným hlasom, ktorým mnohých rozospievala. Slovenskí fanúšikovia už veľakrát ukázali, ako dokonale ovládajú slová jej piesní a v Bratislave vždy zožala obrovský úspech pred vypredaným hľadiskom. Všetky doteraz zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti a nie je potrebné ich vymieňať. Predaj vstupeniek zároveň pokračuje na www.ticketportal.sk

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.

Top