Michal David 60 - 23.6.2022 - OPUS HOVORÍ „Zbohom“

Michal David 60 - 23.6.2022

 

OPUS HOVORÍ „Zbohom“


„Po kariére, ktorá trvala takmer päť desaťročí, sme sa rozhodli na konci roka 2021 uzavrieť kapitolu Opus. Ako rakúska kapela sme mali neuveriteľný národný a medzinárodný úspech a sme veľmi hrdí a vďační, že sme s našou kapelou urobili radosť toľkým miliónom ľudí. hudba.


Teraz však nastal čas rozlúčiť sa, čas, ktorý chceme s našimi fanúšikmi osláviť posledným skvelým dielom – dvojCD a fanbox OPUS MAGNUM vyjde v novembri 2020 – a veľa koncertov do konca roka 2021!


Po viac ako 1500 predstaveniach, na vrchole našich tvorivých síl, zo seba opäť vydáme maximum až do úplne posledného koncertu 21. decembra 2021 v Opere v Grazi!


Prvou hudobnou rozlúčkou je singel „Made My Day“, ktorý je v pozitívnom reggae štýle, ale aj v osvedčenom zvuku Opus a vyšiel 28.08.2020. “

Vyjadrenie organizátora:

Veľmi nás to mrzí ale napriek nášmu snahe presvedčiť skupinu Opus na ešte jedno vystúpenie v roku 2022, manažment nám to jednoznačne zamietol, skupina ukončila svoju kariéru k decembri 2021 a za žiadnych podmienok nebude vstupovať ďalej.
 
Skúsili sme ešte raz presvedčiť aj manažment aj speváka či by predsa len neprišiel zaspievať aspoň jeden hit „Life is Life“ na bratislavský koncert pána Michala Davida, ale dostali sme odpoveď ze sa skupina interne dohodla že nikto z členov ani samostatne nemôže už v žiadnom znení . interpretovať pesnicky skupiny Opus.

Top