Oznámenie spoločnosti Ticketportal SK, s. r. o. (vo veci predaja falošných vstupeniek na podujatie RAMMSTEIN)

Oznámenie spoločnosti Ticketportal SK, s. r. o.

Bratislava 7.11.2022

Spoločnosť Ticketportal podáva trestné oznámenie vo veci predaja falošných vstupeniek na podujatie RAMMSTEIN.

Obrátili sa na nás zákazníci, ktorí si zakúpili falošné vstupenky na toto podujatie prostredníctvom portálov sprostredkujúcich sekundárny predaj, ako www.bazos.sk a pod. Z toho dôvodu podávame trestné oznámenie orgánom činným v trestnom konaní.“

Vladimír Mužík konateľ spoločnosti Ticketportal SK, s. r. o.

Dôrazne preto upozorňujeme zákazníkov, že všetky vstupenky na RAMMSTEIN sú registrované na meno majiteľa vstupenky.

Vstup na toto podujatie bude kontrolovaný predložením dokladu totožnosti, ktorý sa musí zhodovať s menom uvedeným na vstupenke. Vstupenka, ktorá sa nebude zhodovať s občianskym preukazom, bude považovaná za neplatnú a vstup na podujatie nebude umožnený.

Konateľ spoločnosti Ticketportal Vladimír Mužík zdôrazňuje:Garancia pravosti vstupeniek sa vzťahuje výhradne na vstupenky zakúpené na www.ticketportal.sk, alebo cez predajné miesta spoločnosti Ticketportal SK, s. r. o.

V priebehu marca si bude môcť majiteľ vstupeniek zmeniť meno na zakúpených vstupenkách za poplatok prostredníctvom svojho zákazníckeho konta na www.ticketportal.sk v časti "Môj účet" ďalej "Moje objednávky"

Každý, kto si zakúpil vstupenku bez registrácie, môže dokončiť svoju registráciu na našej webovej stránke za použitia rovnakej mailovej adresy, ktorú uviedol pri kúpe vstupenky a archivované vstupenky budú automaticky priradené do jeho konta.


Kalinčiakova 33 83104 Bratislava
Ticketportal je spoločnosť, ktorej hlavnou činnosťou je predaj vstupeniek na kultúrne, športové a spoločenské podujatia. Naša spoločnosť je súčasťou medzinárodnej skupiny TICKETPORTAL, ktorá pôsobí okrem Slovenska aj v Českej republike, v Maďarsku a v Bulharsku.
Spoločnosť IRSnet bola za týmto účelom založená v roku 2003, keď prevzala aktivity a získala exkluzívne podlicenciu od spoločnosti Denax, a. s., na prevádzkovanie a ďalšie šírenie rezervačného a predajného systému pre predaj vstupeniek.
Viac informácií na info@ticketportal.sk
Top