ZMENENÉ - Traktor, Kreyson a Alkehol - Metal Tour roka 2022 - 9.12.2022 a 10.12.2022

19.12.2022 13:10

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Traktor, Kreyson a Alkehol - Metal Tour roka 2022, ktoré sa malo konať dňa:

9.12.2022 o 16:40 hod. v Collosseum Club, Košice, je ZMENENÉ! Namiesto uvedeného predstavenia sa uskutoční predstavenie Traktor, Kreyson a Alkehol - Metal Tour roka 2023 v novom termíne: 22.02.2023 o 16:40 hod. v pôvodnom mieste konania.

10.12.2022 o 17:40 hod.v Agrokomplex - pavilón V, Nitra, je  ZMENENÉ! Namiesto uvedeného predstavenia sa uskutoční predstavenie Traktor, Kreyson a Alkehol - Metal Tour roka 2023 v novom termíne: 23.02.2023 o 17:40 hod. v novom mieste konania PKO v Nitre

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 31.12.2022 !

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 31.12.2022 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 31.12.2022 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 31.12.2022 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 31.12.2022 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Oznam organizátora:

Náhradný termín je tu, ako rýchlo to len šlo ! Pre naozaj veľkú vyťaženosť kapiel v roku 2023 sa náhradný termín koncertov Traktor, Kreyson a Alkehol hľadal veľmi ťažko. V každý navrhnutý jarný termín z dôvodu buď hrania kapely alebo ich členov v inom projekte (Alkehol - Torr alebo Kreyson - Citron - Láďa Křížek Accoustic) jedna kapela chýbala. Ale chceli sme vám priniesť všetky tri zoskupenia podľa plánu. Tak sme pristúpili ma jediné možné riešenie - odohrať koncerty skupín v iných dňoch ako piatok a sobota, aby sa toto začiatkom roka 2023 vôbec uskutočnilo. A teda sa veci budú diať. Zvuky motora traktoru, alkeholické opary a anjelský Láďov hlas, to všetko na podklade skvelých gitár a bicích, pamätných, humorných aj kultových textov a refrénov, zaznejú v dňoch 22.2.2023 v Košiciach (COLLOSSEUM) a 23.2.2023 v Nitre. Pozor, je tu zmena miesta kvôli maximálnemu komfortu pre fanúšikov. Miesto konania sa mení na PKO NITRA. V podstate útulné PKO pojme do svojich priestorov dostatočný počet ľudí a teda pre koniec zimy 22/23 pristupujeme k tomuto riešeniu. Uvidíme sa teda v Collosseu v Košiciach na Vrátnej ulici 70 a v PKO v Nitre na ulici J. Kráľa 4. Koncertu v Nitre sa žiaľ nezúčastnia „Konflikťáci“ z dôvodu liečby jedného z členov kapely práve v tom termíne, koncert ale odohrajú ich špeciálni hostia Hrubý domáci produkt. Doterajšie zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti a ďalšie vstupné ostáva rovnaké ako v pôvodnom predpredaji na státie. V prípade že nový termín majiteľovi vstupenky nevyhovuje, vstupenky je možné vrátiť v mieste zakúpenia do 31.12.2022. Nové vstupenky kúpite na : https://www.ticketportal.sk/event/Traktor-Kreyson-a-Alkehol-Metal-Tour-roka-2023 Konflikt sa teší na naplánovaný koncert 16.6.2023 vo Zvolenskej Slatine: https://www.ticketportal.sk/event/Velka-Slatina-2023-Horkyze-Slize-Helenine-oci-Konflikt-DARS-HDP

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.

Top