ZMENENÉ - Traktor, Kreyson a Alkehol - Metal Tour roka 2023 - 22.2.2023 a 23.2.2023

21.2.2023 08:25

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Traktor, Kreyson a Alkehol - Metal Tour roka 2023, ktoré sa malo konať dňa 22.2.2023 o 16:40 hod. v Collosseum Club KOŠICE,
23.2.2023 o 17:40 hod. v PKO NITRA,
je ZMENENÉ! Namiesto uvedeného predstavenia sa uskutoční predstavenie Traktor a Alkehol - Metal Tour roka 2023 v pôvodných termínoch v pôvodných miestach konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 22.2.2023 do 16:00h.!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 22.2.2023 do 16:00h. na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 22.2.2023 do 16:00h. zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 22.2.2023 do 16:00h. nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 22.2.2023 do 16:00h. na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

OZNAM ORGANIzátora:
Po nútenom presune koncertov z decembra tu je ďalšia nútená zmena. Bohužiaľ hlas skupiny Kreyson, Láďa Křížek, je chorý s COVIDom a tak nemôžu na našich koncertoch vystúpiť. Celú kapelu a najmä Láďu Křížka to veľmi mrzí, lebo sa tešili na svojich fanúšikov v oboch mestách. Kapely Traktor a Alkehol vystúpia podľa plánu, plus zahrajú dlhšie sety ako bolo v pláne. Aj napriek tomu, že sa jedná len o zmenu v programe, ponúkame možnosť vrátiť vstupenky v mieste zakúpenia a to až do 22.2.2023 16:00 teda až do začiatku prvého plánovaného trojkoncertu! Upravené hracie časy budú vonku ešte v priebehu dneška a dúfame, že zmenu pochopíte a aj napriek tomu českých rockerov podporíte v hojnom počte.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.

Top