ZMENENÉ - Eros Ramazzotti - Battito Infinito World Tour - 8.3.2023 o 20:00 hod.

7.3.2023 18:40

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert Eros Ramazzotti - Battito Infinito World Tour, ktorý sa mal konať dňa 8.3.2023 o 20:00 hod. v Steel Aréna Košice, je ZMENENÝ! Koncert sa uskutoční v novom termíne, o ktorom Vás budeme informovať, v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

OZNAM ORGANIZÁTORA

POZOR: Koncert Erosa Ramazzottiho v Košiciach je ZRUŠENÝ z dôvodu ochorenia speváka.

Zasielame oficiálne vyjadrenie od managementu umelca: „S poľutovaním musíme oznámiť, že Eros Ramazzotti je nútený kvôli chrípke zrušiť svoj koncert, ktorý bol naplánovaný na stredu 8. marca 2023 v košickej Steel Aréne, rovnako ako aj koncert, ktorý sa mal uskutočniť v piatok 10. marca 2023 v Hallenstadion v Zürichu. Aktuálne sme v procese nastavovania nových dátumov oboch podujatí. Všetky vstupenky, zakúpené na plánované koncerty, ostávajú automaticky v platnosti aj naďalej, a to na nové termíny, ktoré spolu s ďalšími informáciami ohlásime čoskoro. Koncertné turné bude pokračovať koncertom v Miláne dňa 14. marca 2023.“ Ďakujeme za pochopenie aj trpezlivosť.

---

ATTENTION: Eros Ramazzotti's concert in Kosice is CANCELED

Dear visitors,

please, pay attention to the announcement from the artist's management: " Unfortunately, Eros Ramazzotti has to cancel his concerts on Wednesday 8th March at Steel Arena Kosice and Friday, 10th March 2023 at Hallenstadion Zurich due to an influenza. We are in the process of finding a new date for the shows. All tickets will remain valid for the new date. Further news will be announced as soon as possible. The tour will regularly restart from Milan on March 14.“ Thank you for your understanding and patience.



Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.

Top