HANUMAN CUP 25

HANUMAN CUP 25

Dátum/Date: 21.2.2015 od 19:00 h. (Vstup možný od 18:00 h.)
Miesto konania/Place of event: Športová hala PKO, Nábrežie arm. gen. L. Svobodu č.3, Bratislava

Popis/Description:
Tradičný turnaj Hanuman Cup prichádza so svojim 25. vydaním. Diváci v športovej hale PKO v Bratislave sa môžu tešiť na porciu 12 zápasov v thajskom boxe a kickboxe podľa pravidiel K-1. Ako už býva zvykom, na svoje si prídu aj fanúšikovia ženských súbojov.

V hlavnom dueli večera sa predstaví v profiringu dosiaľ neporazený Ivan Pavle, hviezda usporiadateľského klubu Hanuman Gym, ktorý zvedie súboj ťažkých váh s potomkom gréckych gladiátorov Stavrosom Grigorakakisom. Po francúzskom bojovníkovi Gaetanovi Sautronovi to bude pre Ivana ďalší mimoriadne ťažký súper, keďže Hulk, ako znie Grékova prezývka, prehral z doterajších 20 zápasov iba raz. Jeho kvality koncom minulého roka okúsil na vlastnej koži aj český borec Petr Vondráček, ktorý inkasoval v treťom kole ťažké KO, celkovo štrnáste v podaní gréckeho bojovníka.

Divákov pred vyvrcholením večera dostane do varu bratislavské derby medzi domácou legendou Mišom Haladom a neustále sa zlepšujúcim dlháňom Jakubom Benkom z klubu Spartans. Kvalitný duel európskej úrovne možno očakávať aj v súboji Lucky Krajčovič proti Nemke Daniele Graf - obe dievčatá sa predstavili na nedávnych majstrovstvách sveta W5 v Bratislave. Zahraničných súperov budú mať aj Marko Novák a Mišo Peczár, štartovka je teda poriadne nabitá. Predošlý Hanuman Cup dvíhal divákov zo sedadiel a minimálne rovnaký zážitok sľubuje aj februárová akcia, preto si ju nenechajte ujsť.


Vstupné/Entry:
- Voľné sedenie (do 20.2.2015, 22:00 h) 15 Eur, na mieste (21.2.2015) 20 Eur
- VIP stôl pre 5 osôb vrátane občerstvenia 300 Eur


VSTUPENKY/TICKETS na podujatia HANUMAN CUP 25
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.

Top