Skye and Ross present MORCHEEBA

Skye and Ross present MORCHEEBA

Dátum/Date: 13.09.2015 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, Nám. SNP 25, Bratislava


Popis/Description:


Britská formácia Morcheeba so speváčkou Skye Edwards vystúpi v septembri v bratislavskej Starej Tržnici. Skupina, ktorá sa radí medzi najkultovejšie súbory britskej nezávislej scény, vystúpi v Bratislave 13. septembra.

Morcheeba má na konte osem radových albumov, pričom na tom poslednom, Head Up High z roku 2013, sa vracia k zvuku, ktorý bol typický pre jej začiatky v 90. rokoch. Skupina mieša vo svojej tvorbe prvky trip-hopu, folku a popu a najmä jej prvé dva albumy prakticky až doteraz výrazne ovplyvňujú zvuk britskej nezávislej scény. Album Big Calm z roku 1998 sa stal jednou z najkultovejších nahrávok 90. rokov.

Morcheeba v Bratislave odohrá všetky svoje najväčšie hity vrátane skladieb ako The Sea, Trigger Hippie, Blindfold či Rome Wasn´t Built in a Day. Pôjde o prvé verejné vystúpenie Morcheeby so speváčkou Skye Edwards v Bratislave a druhé na Slovensku - premiéru absolvovali v roku 2012, keď boli headlinermi festivalu Grape.

Morcheeba momentálne vystupuje v zložení Skye Edwards (spev), Ross Godfrey (gitary) Steve Gordon (basová gitara), Richard Milner (klávesy), Martin Carling (bicie) a James Anthony (gramce a mašinky). Séria personálnych zmien, ktoré na dlhé roky od seba oddelili Skye a zvyšok skupiny, vyústila nakoniec do odchodu jedného zo zakldajúcich členov Paula Godrfeyho. Za mikrofón sa naopak vrátila Skye, ktorej zamatový hlas je práve tým, čo Morcheebu najviac charakterizuje.

Typ hľadiska: státie

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.


VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Skye and Ross present MORCHEEBA
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.

Top