Už len necelý mesiac a Zimný štadión Ondreja Nepelu zažiari hviezdami!

Dátum: 11.08.2016
Miesto konania: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Čas: 20.00 hod.
Cena: 17,-€

Veľkolepá rozlúčka Ľubomíra Višňovského je každým dňom bližšie a v predaji je už len 1000 lístkov. Výťažok z ich predaja bude použitý na konkrétnu materiálnu pomoc mladým hokejovým talentom, ktoré nemajú z rôznych dôvodov možnosť venovať sa svojmu snu.

Od 1. júna do 15. júla 2016 môžu mladí talentovaní hokejisti, prípadne ich zákonní zástupcovia, podať elektronické žiadosti do programu OZ ĽUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ DEŤOM.
Zo všetkých žiadateľov vyberie odborná komisia najneskôr do 30. júla 2016 tých, ktorí dostanú materiálnu pomoc. Doposiaľ bolo prijatých viac ako 30 žiadostí, z ktorých prevažná väčšina prišla od žien, ktoré sa samy starajú o svoje deti, bez akejkoľvek finančnej pomoci zo strany otca. Počas exhibičného zápasu Finále #17, ktorý sa uskutoční 11. 8. 2016, budú vyhlásené oficiálne výsledky.
Pre fanúšikov je okrem nezabudnuteľného zápasu pripravený program, ktorého súčasťou bude aj autogramiáda v Central Bratislava, 11. 8. o 14.00 h. Hudobným hosťom bude spevák Lukáš Adamec. Celý zápas bude možné sledovať prostredníctvom priameho prenosu na TV JOJ.

Vstupenky na FINÁLE 17: LEGENDY SLOVANA VS ZLATÍ CHLAPCI

Top