Gamma Ray – k fanúšikom čo najbližšie ! | TICKETPORTAL vstupenky na dosah - divadlo, hudba, koncert, festival, muzikál, šport
|
0
Váš nákupný košík je prázdny

Ak máte účet prihláste sa.

Hľadaj
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  ÚVODNÁ STRÁNKA>>  TLAČOVÉ SPRÁVY>>  Gamma Ray – k fanúšikom čo najbližšie !

Gamma Ray – k fanúšikom čo najbližšie !

Pridané : 24.11.2009 12:37

Gamma Ray – k fanúšikom čo najbližšie !!!

To The Metal - Tour 2010
Na Slovensku už ako doma ! Po veľkom úspechu turné s Helloween a po dlhšej prestávke sa Slovensko vracia aj partia Kai Hansena – Gamma Ray. Čo najbližšie k fanúšikom – a práve preto na 3 koncertoch !!! 26-teho februára v Prešove, 27-meho v Žiari nad Hronom a 28-meho v Bratislave. Nový album; to naj od Gamma Ray a spomienky na Hellloween, show plná energie, akú dokáže vytvoriť len malý veľky muž Kai Hansen a jeho partia hnaná aj „mnohorukým a mnohonohým“ bubeníkom Danielom Zimmermannom !!! Koncom februára na Slovensku až trikrát !!! Malou senzáciou sa stal špeciálny hosť turné: Freedom Call. Ultramelodici konečne po dvoch návštevách Slovenska v rokoch 2004 a 2006 (festival More//Than//Fest) opäť potešia svoje publikum veľkou metalovou párty a širokou škálou melodického rocku, heavy až speed metalu. “‘Legend of the Shadowking“ - nový album Callerov, uzrie svetlo európskeho sveta 25. januára 2010, tri dni predtým vyjde v Nemecku, Rakúsku a Švajčiarsku.
Otvorením veľkolepej show boli poverení talianski Secret Sphere. Power/symfo metalisti majú na konte už päť albumov. Ovplyvnení kapelami ako  HELLOWEEN, ANGRA, DREAM THEATER a SAVATAGE predstavia svoju víziu tvorby v tomto žánri.
Bude naozaj zaujímavé posudzovať, kto z trojzáprahu Gamma Ray, Freedom Call alebo Secret Sphere prekoná metalové rýchlostné rekordy.
Už dnes je isté, že návštevníci tohto metalového šialenstva majú o niekoľkodňové bolesti krčného svalstva jednoznačne postarané.

Diskografia Gamma Ray (základná, bez LIVE a výberoviek):
2010 – To the Metal (?)
2007 - Land Of The Free II
2005 - Majestic
2001 - No World Order
1999 - PowerPlant
1997 - Somewhere Out In Space
1995 - Land Of The Free
1993 - Insanity And Genius
1991 - Sigh No More
1990 - Heading For Tomorrow

Diskografia Freedom Call:
1999 - Stairway to Fairyland
1999 - Taragon (Mini CD, Japonsko a Francúzsko)
2001 – Crystal Empire
2002 - Eternity
2004 - Live Invasion (2CD Live + Taragon + raritné coververzie)
2005 - Circle of Life
2007 - Dimensions

Diskografia Secret Sphere:
1999: Mistress Of The Shadowlight
2001: A Time Never Come
2003: Scent Of Human Desire
2005: Heart & Anger
2008: Sweet Blood Theory

Vstupenky čoskoro v predaji!

Info na: www.epg.sk