United Flavour

United Flavour vydávajú nový album Attitude a vyrážaju na klubové turné!

     Energická show, moderný mix reggae, world music, latina a hip-hopu, servírovaný charizmatickou španielskou frontmanka Carmen a šiestimi skúsenými hudobníkmi.

     United Flavour majú za sebou už sedem úspešných rokov existencie. Dokážu naživo vytvoriť skvelú atmosféru, o ktorej by mohli rozprávať desiatky festivalov. Na jar 2008 slávili úspechy v medzinárodnej hudobnej súťaži International Live Award vo Viedni, kde obsadili v tvrdej konkurencii viac ako tisícky kapiel druhé miesto. Vybrané skladby z debutovej platne Unity (2007) vyšli na medzinárodných kompiláciách a celý album bolo zaradených do distribúcie svetových serverov obchodujúcich s hudbou. Počas festivalových sezón navštevujú desiatky akcií vrátane zásadných európskych reggae festivalov a speváčka Carmen dostáva atraktívne ponuky na hosťovaní. Vystupovali po boku svetových hviezd, ako sú Manu Chao, Shaggy, Kelis, Max Romeo, Buju Banton a ďalšie.

     United Flavour si vybudovali pevnú základňu v Prahe, odkiaľ postupne dobývajú slovenskoý, poľský a najnovšie i španielsky hudobný trh. Kapela chce svojim pôsobením vyjadriť, že ľudia inej národnosti, iného pôvodu alebo vyznania môžu spolupracovať bez akýchkoľvek problémov, násilia a bojov, a predovšetkým sa vzájomne obohacovať. Podobným témam sa venujú aj texty piesní.

     Po vydaní najnovšieho albumu a následne po úspešnom turné sa opäť vrátia zahrať aj do bratislavkého MMC.

     Kapela United Flavour na novom materiáli pracovala intenzívne celý minulý rok. Nahrali v štúdiu spolu dvadsaťpäť trackov a z toho sedemnásť skladieb sa objaví na novom albume "Attitude". Prizvali si k spolupráci hostí z celého sveta, s ktorými sa stretli pri vystúpeniach na zahraničných festivaloch alebo počas spolupráce v rámci svojho projektu sprievodnej kapely Flavour Band. Patrí medzi ne hviezdny spevák Konshens (JAM), ktorý pravidelne okupuje popredné miesta singlových hitparád, dancehallovej trio Ward21 (JAM), Ras Kuko a Bratt zo španielskej skupiny Cañaman, Cheeba (PL) z East West Rockers, česká rapperka Lara303, už tradične speváci King Kalabash a Baron Black (Martinique / FR) a senegalský spevák a tanečník Kaolack. Sprievodné vokály do dvoch skladieb naspievala aj Jamajčanka Adena Myrie, ktorá pravidelne spolupracuje s legendárnym štúdiom Tuff Gong a Sly & Robbie production

www.unitedflavour.com

www.majestic.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie United Flavour

Top