Steve Hackett

Steve Hackett

Legendárny gitarista původných GENESIS, Steve Hackett, vystúpi 14. júla po prvý krát u nás. Sprevádzař ho bude maďarská fusion kapela DJABE band, s ktorou v poslednom období často spolupracuje.
V Majestic Music Club vo viac ako dvojhodinovom programe predstaví kombináciu svojej sólovej tvorby s pesničkami skupiny GENESIS z jeho éry.

Celým menom Stephen Richard Hackett, je britský spevák-skladateľ a gitarista, ktorý bol na začiatku pôsobenia v hudobnej branži významným členom progressive rockovej kapely Genesis. V roku 1977 (po siedmich rokoch pôsobenia v kapele), po tom čo prispel k šiestim štúdiovým albumom, trom live albumom a siedmim singlom, z Genesis odišiel a začal sa venovať sólovej kariére.
Po odchode založil superkapelu GTR, v ktorej spolu s ním hral ďalší významný gitarista zo skupiny YES, Steve Howe. Napriek tomu, že ich tvorba bola úspešná a singel „When then Heart Rules the Mind“ sa držal na 11. priečke významného hudobného rebríčka, Hackett kapelu opustil, čo spôsobilo jej rozpad.
V rámci jeho úspechov určite stojí za zmienku, že v minulom roku bol uvedený do Rock an Roll-ovej siene slávy ako člen kapely Genesis.
Vo svojej sólovej kariére pokračuje do teraz, inšpirovaný gitaristami ako Alex Lifeson či Brian May.
 
Dátum/Date:14.7.2011 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: Majestic Music Club, Bratislava
Cena/Price:
Státie: 19,-Eur
Sedenie úplne pred pódiom: 39,-Eur
Sedenie na tribúne: 25,-Eur
VIP: 50,-Eur
- miesto na samostatnom uzavretom balkóne s výborným výhľadom priamo na pódium s vlastným barom a obsluhou
- sedenie pri stolíkoch
- vlastný fajčiarsky salónik
- vlastná toaleta
- flaša sektu na stôl,
- na stoloch slané tyčinky, zemiakové lupienky, oriešky...
- laminované VIP karty, flaša vína
 
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Steve Hackett

Top