XIII. Petržalský maškarný ples








XIII. Petržalský maškarný ples
8.2.2013 o 19:00
v DK Zrkadlový háj

… zlaté roky šesťdesiate!

Koľkí z nás si takto neraz povzdychli pri pohľade na starú gramofónovú platňu, zvonové nohavice alebo batikované tričko. Pokojne ich znovu môžete vybrať zo skrine a natiahnuť na seba.
Starosta Petržalky Vladimír Bajan a poslanci mestskej časti Bratislava-Petržalka vám tento rok ponúkajú možnosť opäť zažiť obdobie hippies.
XIII. Petržalský maškarný ples sa totiž ponesie v znamení kvetov, slobody a mieru.
V hlavnom programe vystúpi absolútna špička na poli Beatles revivalových skupín – česká skupina Brouci Band, ktorá má za sebou viac ako 800 koncertov po celej Európe a vykúzli na pódiu dokonalú ilúziu svetoznámych „Chrobákov“.
So širokým repertoárom tanečnej hudby 60. a 70. rokov vystúpi skupina Alfa Band so zahraničnými ale aj domácimi hitmi.
Svoje tanečné umenie sa chystajú nielen predviesť, ale vás niečo z neho aj naučiť, členovia tanečného  klubu Charlies dance studio a klubu akrobatického rock' and' rollu RRC Hydrorock Bratislava. Swing, boogie woogie, lindy hop, charleston a  rock' and' roll vystrieda skupina Kmeťoband, ktorá pre nás hrá už od začiatku 70. rokov.
Nielen vyberaná hudba, ale aj vyberané jedlá a nápoje dokresľujú výnimočnosť každoročného Petržalského maškarného plesu. Večerom bude sprevádzať ostrieľaný plesový moderátor Pavol Hraška a pripravená je aj atraktívna (do zverejnenia tejto správy stále úspešne utajovaná) tombola.

Vstupné: 35 €/ VIP 39 € (cez sieť Ticketportal)

VIAC INFO NÁJDETE TU!


VSTUPENKY NA XIII. Petržalský maškarný ples UŽ V PREDAJI !!!

Top