UPRISING REGGAE FESTIVAL 2013

UPRISING REGGAE FESTIVAL 2013

Dátum/Date: 23. - 24. august 2013
Miesto/Place of festival: Bratislava, Zlaté Piesky
Cena/Price: Prvých 300ks za 20€ / Potom 25€

Line Up:
DUB INCORPORATION (FR)
MELLOW MOOD (IT)
...
Lineup sa bude postupne dopĺňať.

Uprising Reggae Festival, perla Zlatých Pieskov, najväčší festival hlavného mesta a jedno z najzaujímavejších podujatí Strednej Európy.

Každoročne priláka okrem tisícov Slovákov aj zástupy turistov a hudobných fanúšikov zo všetkých okolitých krajín. Vraví sa, že kto ho raz zažil, celý rok čaká na pokračovanie. Okrem 4 hudobných stageov, cinema zóny a množtva workshopov k jeho atraktivite prispieva aj možnosť kombinovať koncerty s kúpaním či vodnými športami. Tradičnými atrakciami sú tiež zápasy v bahne, futbal, capoeira, ranná joga, graffiti, streetart či U-rampa.

Na miesto činu sa po 3 rokoch vráti francúzka super-kapela Dub Incorporation. Ako headlineri Uprisingu u nás excelovali v roku 2010 a vyvolali obrovské nadšenie medzi fanúšikmi a zaradili sa medzi najžiadanejšie kapely. Dub Inc od vtedy vydali album Hors Controle, autobiografický dokument Rude Boy Story a momentálne makajú na novom albume, ktorý vychádza koncom leta. Táto fantastická francúzka úderka mieša reggae, dancehall, dub, ska a hiphop s vplyvmi arabskej a africkej hudby a na scéne pôsobí už 16 rokov.
Ako druhé meno ohlasuje Uprising taliansku reggae kapelu Mellow Mood. V ich prípade ide o voľbu fanúšikov festivalu a tak sa tento rok stáva želanie mnohých skutočnosťou.

Pre viac info sleduj:
http://www.uprising.sk
http://www.fb.com/uprisingreggaefestival
http://instagram.com/uprising_festival

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie UPRISING REGGAE FESTIVAL 2013

Top