U.D.O. (ex-ACCEPT) + special guests | TICKETPORTAL vstupenky na dosah - divadlo, hudba, koncert, festival, muzikál, šport
|
0
Váš nákupný košík je prázdny

Ak máte účet prihláste sa.

Hľadaj
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  ÚVODNÁ STRÁNKA>>  TLAČOVÉ SPRÁVY>>  U.D.O. (ex-ACCEPT) + special guests

U.D.O. (ex-ACCEPT) + special guests

Pridané : 03.02.2014 11:53

Na Slovensko mieri ikona svetového heavy metalu osemdesiatych rokov – Udo Dirkschneider (ex-ACCEPT) !!!
U.D.O. + Black Blitz (Ger) +  Ramchat (SK) + 1 - „Steelhammer World Tour 2013/2014“ – 8.2.2014 – Bratislava, MMC - 9.2.2014 - Banská Bystrica, Ministry of Fun

Kapela predstavila svojich hostí !!! V Bratislave a Banskej Bystrici sa s U.D.O. a ich Best of show predstavia aj nováčikovia slovenskej scény s ostrieľaným hudobníkom, cestovateľom a spisovateľom Pavlom „Hiraxom“ Baričákom – RAMCHAT a mníchovskí BLACK BLITZ verní rocku a rock´n´rollu 80tych rokov...

Meno Udo Dirkschneider netreba zvlásť predstavovať. Najväčšia sláva kapely ACCEPT je spätá práve s týmto legendárnym spevákom, ktorý neúnavne pokračuje v svojej kariére v kapele U.D.O., s ktorou už vydal dokopy neuveriteľných 15 štúdiových albumov. Nezameniteľný hlas tohto metalového vzrastom škriatka a milióny fanúšikov spomínajú na veľké albumy Accept a ostávajú mu verní aj v jeho aktuálnej kapele.

Zaujímavé, že pre veľké volanie fanúšikov pomedzi svoju sólovú kariéri stihol aj veľký comeback ACCEPT v roku 1993 ale v roku 1997 opäť nahráva s kapelou U.D.O.  až dodnes. Samozrejme, na koncerte sa prekladajú najväčšie hity Accept práve s najlepšími kúskami zo sólovej kariéry. U.D.O. Hrali na Slovensku svoje 2 koncerty v roku 2002 a odvtedy pridali jediný festivalový koncert v Snine v roku 2009. Takže po dlhšom čase, na nových miestach, je určite sa na čo tešiť, pretože hity Accept sú nestarnúce a skladby UDO hitové, svieže a možno trošku modernejšie. Ale len trošku....

Prvá časť turné k albumu Steelhammer (2013) sa niesla aj v rámci množstva vypredaných koncertov v Nemecku, kde je táto osoba a kapela stále mimoriadne populárna a turné pokračuje aj v roku 2014. Dve zastávky u nás potvrdia fanúšikom formu tohto neúnavného rockera.
   
Obdivuhodné na tomto postavou malom rockerovi s papagájovitým nezameniteľným hlasom je, že ani po 2 infarktoch nikdy nemienil skončiť s hudbou. Srdce rockera - naživo vždy proste heavy : Princess of the Dawn Live z Bulharskej Sofie : http://www.youtube.com/watch?v=UsJSnYd6YNg

Diskografia U.D.O. : 
Animal House  1987
Mean Machine   1989
Faceless World 1990
Timebomb  1991
Solid   1997
No Limits  1998
Holy   1999
Man and Machine 2002
Thunderball  2004
Mission No. X 2005
Mastercutor  2007
Dominator  2009
Rev-Raptor  2011
Steelhammer  2013

Kapela U.D.O.  – zloženie 2013/14 : 
Udo Dirkschneider – spev
Andrey Smirnov – gitara
Fitty Wienhold - basová gitara
Francesco Jovino - bicie
Kasperi Heikkinen – gitara 

Diskografia Accept s Udom Dirkschneiderom: 
Accept   1979
I'm a Rebel  1980
Breaker  1981
Restless and Wild 1982
Balls to the Wall 1983
Metal Heart  1985
Russian Roulette 1986
Objection Overruled 1993
Death Row  1994
Predator  1996

Niekoľko skladieb od UDO:
UDO - Metal Machine (2013)
UDO - I Give As Good As I Get 
UDO - Princess of the Dawn (Live in Sofia)

Udo hrá svoje skladby z Accept :
Balls to the Wall
Fast As A Shark
Metal Heart
ACCEPT s Udom - 1985 – Metal Heart

Čo sa kapely U.D.O. týka, jej členovia majú naozaj široké aktivity. Ak to stíhajú... zaujímavosťou je aj to, že gitarista Andrej Smirnov je ruský multiinštrumentalista, spevák a autor skladieb. Tieto pozície zaujíma v ruskej modern-metalovej kapele Everlost. Je aj občasným gitaristom Paula Di´Anna alebo Blayze Bayleyho (obidvaja spev ex-Iron Maiden). Týmto však jeho výpočet aktivít zďaleka nekončí...

Kasperi Heikkinen je zase gitarista a učiteľ hry na gitaru vo Fínsku. Taktiež je členom a autorom skladieb fínskej heavy metalovje kapely  MERGING FLARE, avšak predtým nahral 4 albumy a medzinárodné turné s známymi  AMBERIAN DAWN …. Vo voľnom čase však hráva aj niekoľkými cover-bandami, ako napríklad GUARDIANS OF MANKIND (Gamma Ray), VICARS OF HELL (Judas Priest) a MACDETH (Megadeth). Absolvoval aj turné s Gamma Ray v Európe a Rusku...

Vstupenky na podujatie U.D.O. (ex-ACCEPT) + special guests v predaji!