Detail info
Close

DON ELLIS TRIBUTE ORCHESTRAfeat.THOMAS GANSCH

DON ELLIS TRIBUTE ORCHESTRAfeat.THOMAS GANSCH

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

The Don Ellis Tribute Orchestra, ktorý diriguje Markus Geiselhart, je obľúbeným projektom Thomas Ganscha a uvádza skvelú hudbu legendárneho trúbkara, skladateľa a kapelníka Dona Ellisa. Je poctou bývalému orchestru Dona Ellisa, ktorý sa preslávil nielen svojim revolučným experimentálnym nástrojovým zlozenim, ale i neporovnateľnou energiou, založenou na komplexnom a temperamentnom rytme.

Thomas Gansch je jeden z najmnohotvárnejších a najpopulárnejších jazzových trúbkarov v Európe. Bol členom úžasného Vienna Art Orchestra a založil svetoznámy septet „Mnozil Brass“.

Na jar 2013 DETO ide opäť na turné. Posledný koncert bol v roku 2010 vo Wiener Konzerthaus a na medzinárodnom jazoovom stretnutí (International Jazzmeeting) nazvanom „generations“ vo Švajčiarsku.
„Bol to koncert roka. Hala vrela energiou a publikum tlieskalo a povzbudzovalo ako na koncertoch populárnych skupín. Ak by ste niekedy mali šancu vidieť a počuť Don Ellis Tribute Orchestra, vykašlite sa na všetko a utekajte na koncert.“

JAZZ´N´MORE – magazine (Switzeland) / Úvodník Peewee Windmullera

Ako hovorieval Don Ellis: "Bude nám cťou fičať na plné gule a dať zo seba všetko.“



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top