Detail info
Close

MEJDAN ROKU 2013

MEJDAN ROKU 2013

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 19.12.2013, o 19:00 hod.
Miesto konania: HANT ARÉNA - PASIENKY BRATISLAVA

Popis:
Fanúšikovia Heleny Vondráčkovej sa majú opäť na čo tešiť. Tretí ročník Mejdanu Roku je tu! Po predchádzajucich vypredaných dvoch halách sa Mejdan opäť vracia, no tentokrát s Helenou Vondráčkovou a jejhosťom Vašom Patejdlom, s ktorým odspieva Helena aj spoločný duet.

Na treťom ročníku zažijete aj Video párty tesne po koncerte! v podaní kráľa diskoték Jula alias Pythona, ktorý sa profesionálne venuje videodiskotékam celé desaťročie a patrí jednoznačne na špicu video DJ’s na Slovensku. Jeho slogan znie: " ČO POČUJEŠ, TO AJ VIDÍŠ ". Počas párty budú mixované videoklipy na dve veľkoplošné plátna, čo dá Mejdanu roku opät nový rozmer. Párty odštartuje tesne po koncerte a bude trvať do druhej po polnoci a samozrejmosťou budú bary na ploche. Hosťom za DJ pultom bude tento rok aj DJ Miro Kováč. Na koncerte vystúpia členovia Tanečného štúdia Andrea v Prahe, niekoľkonásobní Majstri republiky a Európy v stepe v réžii ich dvorného choreografa - Majstra sveta v stepe, pána Tomáša Slavíčka.

Na Mejdan roku tento rok pribudol ešte Funky bar a DJ Pierre ( Elam klub Ba), ktorý bude hrať výhradne funk.

O 23 00 hod, počas Videopárty bude žrebovanie tomboly a hodnotné ceny sa už teraz tešia na Vás, napr.:1 cena - bicykel zn. Giant za 1300 Eur, dalšie 3 ceny bickyle zn. Felt, nákupné poukazy do Biošky a dalšie hodnotné ceny. Príď na koncert a vyhraj darčeky.

Zľavy: Dôchodci, Vojaci,
ZŤP - 3,Euro
Státie - 15,-EUR AKCIA!
Vstup od 15 rokov!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top