Detail info
Close

Cestovateľské kino: Island

Cestovateľské kino: Island

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 18.01.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Kino Scala, MASARYKOVA 7, Prešov

Popis/Description:

Cestovateľské kino: Island

Zem ohňa a ľadu, kde cítiť silu prírody, elfov a škriatkov. Vydajte sa s nami na magický ostrov Island a objavte najbohatšiu kultúrnu scénu pod polárnym kruhom. Prejdite sa pomedzi pestrofarebné domčeky, navštívte s nami najsevernejšie hlavné mesto sveta Reykjavík a spoznajte národ so svojským zmyslom pre humor, ktorý vystihuje napríklad príslovie: „Je lepšie chodiť bosý, ako bez kníh“. Nalaďte sa na životný rytmus, ktorý určujú nekonečné lávové polia, nezbedné sopky, stovky vodopádov a tisícky oviec, ...a samozrejme troli, ktorí neradi vidia, keď im postavíte cez obývačku cestu. Sprevádzať nás bude cestovateľka Eva Rosíková.

Eva Rosíková
je dlhoročná spolupracovníčka dokumentárneho cyklu „Cestománie“, sprievodkyňa a nadšená realizátorka netradičných projektov. Miluje šport akéhokoľvek druhu, najlepšie si oddýchne na horách a pri bedmintone a plážovom volejbale. Profesionálne pôsobí v CK SVET.

Vstupné/Entry: 4,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top