Detail info
Close

Brigita Szelidová: DUETS

Brigita Szelidová: DUETS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 11.05.2016 o 19.30 h
Miesto konania/Place of event: Veľké koncertné štúdio Slovenského rozhlasu, Mýtna 1, Bratislava

Vstupné/Entry: 20,00 EUR

Popis/Description:

Po dlhšej interpretačnej odmlke prichádza známa slovenská speváčka Brigita Szelidová s neopakovateľným zafarbením hlasu opäť na scénu. A hneď, ako sa vraví, v „plnej ráži“.
Pre spoluprácu a hudobnú produkciu koncertu i svojho nového albumu si vybrala jedného z najlepších európskych jazzových hudobníkov – Ľuboša Šrámeka. Vo vzťahu k interpretačným kvalitám hlavnej protagonistky sa zameral na širšie nástrojové obsadenie s ojedinelým konceptom, pripomínajúcim atmosféru a zvuk americkej pop - jazz music sedemdesiatych, popr. deväťdesiatych rokov.
Tento ozaj výnimočný koncert bude zaznamenávaný a odvysielaný Slovenským rozhlasom.
Na koncerte DUETS uvidíte celý rad špičkových slovenských umelcov. Ponuku na účinkovanie prijali: SISA LELKES SKLOVSKA, CIGÁNSKI DIABLI, IGOR KMEŤO ml., ANITA SOUL, RAKBY, ROBO OPATOVSKÝ, KAROL CSINO, Richard Csino, Fredy a Vierka Ayisi a Hope Gospel Singers.
Na koncerte sa nám predstavia aj ĽUBOŠ ŠRÁMEK and his POP-ARTSEMBLE a členovia Symfonického orchestra Slovenského rozhlasu.


Zľavy a vstupenky pre deti do 12 rokov, študentov, dôchodcov, zťp, zťp/s+doprovod: 30%



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top