Detail info
Close

OUTLOOK FESTIVAL 2014 BRATISLAVA LAUNCH PARTY

OUTLOOK FESTIVAL 2014 BRATISLAVA LAUNCH PARTY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátumy/Dates: 24.05.2014 od 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor Štúrova 3, Bratislava
Vstupné/Entry:
50ks po 3€
100ks po 5€
200ks po 7€

Popis/Description:

 

lineup:

LADY LESHURR (uk)
PAIGEY CAKEY (uk)
MAD HIAZ (at)
DJ YOUNG JAY
GHETTO YOUTHS SOUND
NATTY YOUTH SOUND - DJ ASS, DJ SKANDY
MC RIDA RADAR
KOMANDER GROUND
BJ PIGGO
…viac tba


FB EVENT 

 
Neodolateľné ženské duo z Londýna vystúpi na bratislavskej Launch Party festivalu Outlook 2014 

Do Bratislavy sa po roku od slovenskej premiéry vracajú Lady Leshurr & Paigey Cakey. Táto momentálne ostro sledovaná dámska dvojica, je jedným z najväčších objavov britskej hip-hop, grime a bass scény za posledné obdobie. Obe sú pomerne mladé, ale ich mená majú na scéne už značný cveng. Nasvedčuje o tom aj množstvo spoluprác, singlov a videí, ktoré dámy vydávajú ako na páse.

Lady Leshurr, vlastným menom Melesha O’ggaro, mala iba 11 rokov, keď si začla písať vlastné texty. Vo svojich 16-tich, stále ešte na škole, vydala mixtape Needle in a Haystack, ktorý si od reklamy až po distribúciu ošéfovala sama. Začala sa postupne presadzovať v rôznych lokálnych a väčších freestyle battloch, až sa nakoniec dostala do najväčšieho grime labelu Colourful State. Viral fame si získala aj svojími neskutočnými covermi Busta Rhymesa. Predviedla sa dokonca aj na BBC 1extra, Kiss FM, mnohých akciách či festivaloch a medzi jej najvýznamnejšie spolupráce patria skladby s Ms Dynamite, Young O, Griminal, M.O., či Torqux.

Paigey Cakey, mladá, krásna a nesmierne talentovaná speváčka a rapperka s gulometom v ústach, vás nenechá vydýchnuť do poslednej chvíle. Rodáčka z britského Hackney sa dokonca ukázala aj v známom filme z roku 2011 “Attack the block” a tvrdí, že s herectvom bude ešte určite pokračovať. Svoj najsilnejší talent však predvádza na pódiách.

Spoločná show týchto dvoch britských diva mcs je neskutočným zážitkom, ktorý vás čaká už 24. mája 2014 v bratislavskom Nu Spirit Clube. Na Outlook Festival 2014 Bratislava Launch Party s nimi vystúpi rakúsky dj a producent Mad Hiaz.


Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture OUTLOOK FESTIVAL 2014 BRATISLAVA LAUNCH PARTY
Top