Detail info
Close

GAMMA RAY - BEST OF THE BEST - PARTY TOUR 2015

GAMMA RAY - BEST OF THE BEST - PARTY TOUR 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 07.11.2015 o 19:00 hod.
Miesto konania/Place of event: ŠH Aréna Lučenec

Popis/Description:

25 rokov Gamma Ray, to je vizitka úspešnej kapely, ktorú založil Kai Hansen po svojom odchode z Helloween. Množstvo albumov, ohliadnutie sa za veľkou kariérou. Svetové turné každý druhý - tretí rok... veľké festivaly... Kai Hansen je nazývaný praotcom európskeho heavy/speed metalu. Večne usmiaty hudobník, ktorý sa rád stretne a odfotí s fanúšikmi.
Nový album BEST (OF) z tohto roku, nový, podľa fanúšikov zostavený koncertný playlist... Best Of teda výber naj skladieb. V rámci turné 2015 je toto jediný koncert na Slovensku. Môžeme sa tešiť na skladby, ktoré boli dlhšie nehrané naživo, ale sú určite veľmi obľúbené. Gamma Ray má na Slovensku zástupy fanúšikov a za svoju kariéru tu od roku 2002 odohrali už viac ako 10 koncertov a vždy s veľkou odozvou !!!

Hviezdni Serious Black vydali tento rok album As Daylight Breaks a vrthli prekvapivo do niekoľkých EU hitparád. Ale vlastne ani nie prekvapivo, pretože za touto All stars sebrankou sa schovávali Thomen Stauch (bicie, ex-Blind Guardian) a Roland Grapow (Masterplan, exHelloween...) a album, ktorý dali dokopy, je pravou pochúťkou pre melodických heavy metalistov. Rolanda Grapowa v živej zostave vymenil Bob Katsionis z Firewind, odkiaľ dokonca pochádza aj Ozzyho gitarista Gus G !!! Na turné jeseň 2015 odohrá bicie už aj doliečený Thomen, takže jeho majstrovstvo za bidími uvidíme aj u nás, na prvej časti turné ho kvôli chorobe vidieť nebolo !

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top