Detail info
Close

Filharmonie Brno & The Plastic People ...

Filharmonie Brno & The Plastic People ...

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 16.11.2015 o 20:00 (otvorenie brán o 19:00)
Miesto konania/Place of event: Dom odborov - ISTROPOLIS, Trnavské mýto 1, Bratislava


Popis/Description:

Filharmonie Brno & The Plastic People of The Universe - Co znamená vésti koně

Koncertným podujatím Co znamená vésti koně, ktoré vzniklo zo spolupráce skupiny The Plastic People of the Universe a Filharmonie Brno, si pripomenieme 16. november ako memento udalostí, kedy sa v Bratislave odohral spontánny študentský protest proti vtedajšiemu režimu, a kedy tieto okolnosti viedli k Nežnej revolúcii a pádu socialistického zriadenia v Československu. Zároveň je 16. november zapísaný organizáciou UNESCO ako Medzinárodný deň tolerancie a začlenením tohto sviatku do nášho podujatia chceme upozorniť aj na dnešnú neistú situáciu vo svete neustále zmietaného konfliktami a etnickými nepokojmi.

Česká kapela The Plastic People of the Universe a Filharmonie Brno odohrajú kompletný album Co znamená vésti koně v spoločnej symfonickej úprave. Pôjde o slovenskú koncertnú premiéru tohto jedinečného projektu, ktorý sa pre svoju náročnosť aj unikátny charakter už nikdy nemusí zopakovať.

Podujatie je oficiálne pod záštitou prezidenta SR Andreja Kisku, krstným otcom podujatia je Ladislav 'Agnes' Snopko (ex minister kultúry a disident).

Súčasťou koncertu bude fotografická výstava na tému November 1989.


Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Filharmonie Brno & The Plastic People ...
Top