Detail info
Close

Silvestrovská párty v bazénoch

Silvestrovská párty v bazénoch

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 31.12.2015
Miesto konania: Gino Paradise Bešeňová
Čas: 19.00 hod.
Dĺžka predstavenia: do 04.00 hod.
Cena: 15,-€

Popis:
Zažite neopakovateľný Silvester priamo v bazénoch!

GINO PARADISE Bešeňová Vás pozýva na exkluzívnu Silvestrovskú Funky party, kde na Vás čaká počas celého večera množstvo zábavy, tanca, hudby a vodných atrakcií...
Funky a party štýl v znamení živelnosti a energie predvedie na pódiu mladá kapela Funkastic s hitmi od Kool & The Gang, Prince, Jamiroquai, alebo Maroon 5 a Lenny Krawitz.
Masu energie, radosti a pohybu vám predvedie Campana Batucada s tanečným vystúpením v rytme samby a Brazílskeho karnevalu. Exkluzivitu večera doplní v tanečných kreáciách vystúpenie profesionálnej štvorčlennej dievčenskej tanečnej skupiny.
Celý večer Vás bude sprevádzať famózny showman Miguel A.Quezada, ktorý okrem moderovania predvedie aj interaktívne tanečné animácie! Tradičným veľkolepým ohňostrojom o polnoci vstúpime do nového roka 2016 a súčasne odštartujeme aj novoročnú disco párty s DJom a zábavou až do bieleho rána...
Počas Silvestrovského večera sa budete môcť zrelaxovať vo vonkajších bazénoch s termálnou vodou alebo našom exkluzívnom Wellness & SPA. Zábavu a adrenalín ponúkne bazén s umelými vlnami, toboganová veža so 6 toboganmi s celkovou dĺžkou viac ako 1 km a detský bazén s vodnými atrakciami.

Špeciálny Silvestrovský gastronomický zážitok ponúkne Bistro a Hawai bar!

Wellness & SPA a tobogany v prevádzke do 23:00 hod.

Wellness & SPA za doplatok 9,-€ ( jednorazový vstup/max. 3 hod., platí pre osoby nad 12 rokov)

Zľavy a vstupenky pre deti:
Deti do 12 rokov v sprievode platiacej dospelej osoby majú vstup ZADARMA.

Zľavy a vstupenky pre dôchodcov, študentov, zťp:
Bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top