Detail info
Close

Fed Cup Slovensko - Kanada

Fed Cup Slovensko - Kanada

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: AEGON aréna, Príkopova 6,Bratislava

Dátum a čas:
16.04.2016 od 12.00 hod.
(dve dvojhry)

17.04.2016 od 13.00 hod.
(dve dvojhry a štvorhra)

Cena: 10,-€

Popis:
Súboj tenistiek Slovenska a Kanady v Pohári federácie 16. – 17. apríla 2016 ponúka na antukovom dvorci pod zatiahnutou strechou AEGON arény v Bratislave domácemu tímu šancu na revanš. 

Pred dvoma rokmi poslali kanadské tenistky Slovensko z elitnej svetovej osmičky Fed Cupu do II. svetovej skupiny. V Québecu vyhrala Kanada v play off o zotrvanie vo svetovej skupine 3:1. Slovenské družstvo má teda v najbližšom stretnutí tomuto súperovi čo vracať.
Play off Slovensko – Kanada o účasť v II. svetovej skupine Fed Cupu pre rok 2017 bude podobne atraktívne stretnutie ako bol vypredaný februárový súboj Slovensko – Austrália, v ktorom hostia zásluhou grandslamovej šampiónky Samanthy Stosurovej zvíťazili 3:2, keď rozhodnutie padlo až v záverečnej štvorhre.

Kanada má vo svojej najlepšej hráčke podobne výraznú tenisovú osobnosť ako je austrálska jednotka. Eugenie Bouchardová, roku 2014 finalistka Wimbledonu, bola v tej istej sezóne aj v semifinále Australian Open a Roland Garros a dosiahla piate miesto vo svetovom rebríčku. Kanada nemá silnú singlovú dvojku, ale vo štvorhre má k dispozícii Gabrielu Dabrowskú z TOP 50 deblového rebríčka.
Slovenský kapitán Matej Lipták chce postaviť čo najsilnejší tím na čele s Karolínou Schmiedlovou a Dominikou Cibulkovou, jeho dôveru by mala mať Jana Čepelová a ráta aj so slovenskou fedcupovou rekordérkou Danielou Hantuchovou. Slovensko chce využiť výhodu domáceho prostredia. Preto si tím vybral antuku, čo je povrch, ktorý súperkám vyhovuje podstatne menej.

Zľavy a vstupenky pre deti, dôchodcov, študentov, zťp: Bez nároku na zľavy.

Všeobecné podmienky



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top