Detail info
Close

HANUMAN CUP 31

HANUMAN CUP 31

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 18.06.2016 od 19.00 h. (Vstup možný od 18.00 h.)
Miesto konania/Place of event: HANT Aréna Bratislava (ŠH Pasienky), Trnavská cesta 29, Bratislava 

Popis/Description: 

Organizátori tradičného a fanúšikmi obľúbeného turnaja Hanuman Cup si pripravili pre divákov skutočnú lahôdku. Súperom úradujúceho majstra sveta organizácie WKU Marca Nováka pri obhajobe majstrovského titulu bude jeden z najlepších svetových bojovníkov súčasnosti, trojnásobný šampión Yokkao - najprestížnejšej organizácie v thajskom boxe - Pakorn. Elitný Thajec pôsobí v špičkovom tíme Yokkao Fight Team, ktorého súčasťou sú tiež dnes už legendárni Saenchai či Buakaw Banchamek. Pakorn je šampiónom dvoch najprestížnejších štadiónov v Thajsku Lumpinee a Rajadamnern, na konte má 225 zápasov, z toho 177 víťazstiev.

Zástupca bratislavského Hanuman Gymu Marco Novák získal opasok pre svetového šampióna v marci tohto roka po víťazstve nad ďalším zápasníkom z kolísky thajského boxu Kittisakom Noiwibonom, ktorého knokautoval v druhom kole. Kittisakov krajan Pakorn ako obrovský favorit júnového duelu nemieni odísť zo Slovenska s prázdnymi rukami, o to väčšiu divácku podporu bude potrebovať 21-ročný slovenský talent.

Celkovo je na programe 10 zápasov podľa pravidiel Muay Thai a K-1. Mimoriadne kvalitných súperov budú mať aj ďalší slovenskí bojovníci. Jakub Benko si zmeria sily so skúseným Jakubom Klaudom z Česka a Andrejovi Šimkuličovi sa postaví do cesty nebezpečný Ukrajinec Vasil Halych.

Viac info na www.hanumangym.sk

Vstupné/Entry: Tribúna A, Tribúna B (do 18.06.2016, 18:00 h) 15 Eur, na mieste (od 18.06.2016, 18:00 h) 20 Eur, VIP stôl pre 5 osôb 300 Eur - VIP stoly sú umiestnené na ploche okolo ringu.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HANUMAN CUP 31
Top