Detail info
Close

ALPHAVILLE

ALPHAVILLE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

ALPHAVILLE

Jedinečný koncert na Slovensku.

Datum a miesto: 12. 10. 2019, Bratislava, Ateliér Babylon

Vstupenky: 39 Euro až 93 Euro

Hudobná ikona osemdesiatych rokov skupina Alphaville zavíta 12. októbra 2019 na Slovensko a v bratislavskom koncertnom klube Babylon odohrá nezabudnuteľnú show. Príďte si naživo a v neopakovateľnej atmosfére vypočuť legendárny hity Big In Japan, Forever Young, Sounds Like a Melody a mnoho ďalších. Nemecká kapela fanúšikov vykoná svoju hudobnú históriou, od klávesového zvuku po rockovejšú polohu, od éry svojho vzniku až po súčasnosť.

VIP vstupenka na sedenie za 53 Eur

vstupenka Meet & Greet  za 93 Eur fanúšikom ponúka fotenie a autogramiádu s kapelou.

Popis/Description:

Main Act: ALPHAVILLE
Legendárna svetoznáma skupina ALPHAVILLE zavíta v rámci svojho európskeho turné 2016 na Slovensko. Tento jedinečný a zároveň jediný koncert na Slovensku si môžete vychutnať v Galante v mestskom Amfiteátri.
Alphaville je nemecká, po anglicky spievajúca synthpopová skupina. Vznikla v roku 1983 v Münsteri. Jej lídrom je Marian Gold (vl. menom Hartwig Schierbaum, nar. 1954), ktorý kapelu pod menom Forever Young založil spolu s Bernhardom Lloydom (vl. menom Bernahard Gӧssling, nar. 1960) a Frankom Mertensom (vl. menom Frank Sorgatz, nar. 1961). V roku 1984 skupinu opustil Frank Mertens, ktorého nahradil Ricky Echolette. V tom čase sa skupina premenovala na ALPHAVILLE. 
Túto skupinu, ktorá reprezentuje novú vlnu synthpopu, preslávili hity „Big in Japan“, „Forever Young“, „Sounds Like A Melody“ alebo „Dance With Me“.
V priebehu 23 rokov existencie ALPHAVILLE sa popri hlavnom spevákovi Marianovi Goldovi vystriedalo 10 členov . Menili sa najmä klávesáci. Po umrtí jedného z dlhoročných členov Martina Listera v roku 2014 sa ALPHAVILLE predstaví v pozmenenom zložení. V súčasnosti tvorí skupinu 5 hudobníkov: Marian Gold, David Goodes, Jakob Kiersch, Maja Kim a Carsten Brocker.

Predkapelou skupiny bude legendárna československá syntpopová kapela MONTE ROSA

Opening Act: MONTE ROSA
Hudobná skupina M O N T E R O S A vznikla v roku 1987 vo vysokoškolskom internáte Mladá garda v Bratislave. MONTE ROSA, ako druhý najvyšší horský masív v Európe, symbolizovala v názve skupiny všetkých z odvrátenej strany pop music, všetkých garážových hudobných fanatikov, ktorí nerobia hudbu pre peniaze a komerčný úspech, ale pre potešenie a prezentáciu problémov a názorov mladej generácie v chaose 80. – 90. rokov.
Od začiatku pôsobenia mala MONTE ROSA jasne vytýčený smer elektronického štýlu hudby. Na prelome osemdesiatych a deväťdesiatych rokov 20. storočia patrila skupina k najpopulárnejším amatérskym hudobným zoskupeniam v Československu a pre určitú časť publika sa stala kultovou formáciou.
Pre časť fanúšikov zneli ako „slovenský Depeš". To bol dôvod, prečo sa ich pesnička Sídliskové manekýnky v roku 1989 presadila v sledovanej televíznej relácii Triangel.


After Party
Súčasťou podujatia bude After Party v areáli Amfiteátra. Pre účastníkov koncertu v cene vstupenky. New Wave SynthPop produkciou vás bude sprevádzať DJ Škodis a Martens.
Príďte sa započúvať do svetoznámych hitov v neopakovateľnej atmosfére ojedinelého koncertu skupiny ALPHAVILLE v Galante a nechajte svoje nezabudnuteľné zážitky doznieť na následnej After Party.
Samostatný vstupné na After Party je 8,00 €.

Vstupné/Entry:
Super early bird: 25,00 EUR
Eearly bird: 29,00 EUR
Standard/na mieste: 34,00 EUR

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ALPHAVILLE
Top