Detail info
Close

Honfoglalás

Honfoglalás

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 31.08.2016 o 20.00  h
Miesto konania/Place of event: Pomlé - Šamorín

Slovenský popis:
Na základe legendárneho filmu Gábora Koltayho Honfoglalás (Zaujatie vlasti) napísal jeho brat Gergely Koltay spolu so svojím priateľom, hudobníkom Istvánom Szűtsom, rovnomennú rockovú operu, ktorá sa uviedla na javisko zásluhou Tibora Pintéra.

Maďarská rocková opera Honfoglalás (Zaujatie vlasti) predstaví najnovšie poznatky z histórie, ktoré súvisia so zaujatím vlasti a majú svoj odkaz tak pre súčasnú mladú generáciu, ako pre všetkých v Karpatskej kotline žijúcich Maďarov , a tým umožní divákom bližšie sa oboznamovať s nefalšovanými dejinami Maďarov."

Maďarský popis:
A legendás Honfoglalás film nyomán Koltay Gábor testvére, Koltay Gergely és zenésztársa, Szűts István alkotott azonos címmel rockoperát, amelynek színpadra állítása Pintér Tibor érdeme.

A Hon­fog­la­lás című magyar rock­opera fel­tárja a magyar hon­fog­la­lás­sal kap­cso­la­tos leg­újabb tör­té­nelmi infor­má­ci­ó­kat, üzenve a mai fia­ta­lok­nak, és a Kárpát-medencében élő összes magyar­nak, hogy ala­po­sab­ban meg­is­mer­ked­hes­se­nek a magya­rok valódi tör­té­nel­mé­vel.


Dĺžka podujatia: cca 140 min.

Vstupné/Entry: 12,00 EUR (Na mieste v deň podujatia 14,00 EUR.)
Zľavy/Discounts: ZŤP 12,00 EUR; doprovod ZŤP-S zdarma. (1 vstupenka pre obidvoch.)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Honfoglalás
Top