Detail info
Close

Rock the Ballet

Rock the Ballet

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 8.5.2017 o 19:00hod.
Miesto konania: Istropolis - Veľká sála, Bratislava
Dĺžka podujatia: 2 hod.

 

Popis/Description:

Klasický tanec dostal novú definíciu od roku 2008 - Rasta Thomas a jeho tanečníci prebudzajú svetové javiská.
Svetoví tanečníci tancujú pred videoprojekciou na najlepšie rock – pop šlágre.

Od roku 2008 Rock the Ballet organizuje svoje tanečné turné na štyroch kontinentoch, v 20-tich krajinách malo viac ako 750 vystúpení a videlo ich približne dva milióny divákov.

Rock the Ballet z USA je v Amerike a v Európe veľmi obľúbený, nenápadne mieša klasický balet s moderným tanečným štýlom. Títo siedmi tanečníci tancovali v Broadwayských a Hollywoodských produkciách. Začiatok ich kariéry odštartovala výhra v americkej TV show - „So you think you can dance“.

Dnes slovo „bad“ neznamená nič zlého, len toľko, že je to „cool“. Michael Jackson v piesni podobného názvu v r. 1978 predefinoval toto slovíčko. Tak to myslel aj Rasta Thomas, keď pomenoval svojich tanečníkov na Bad Boys of Dance. Pohodoví chlapci, ktorí niečo dokázali a aj to veľmi dobre vedia predstaviť. Sú presvedčení o tom, že balet pred mladými divákmi musí byť sexi a zábavný ako pop koncert.

Vybraná hudba z medzinárodných šlágrov, charizmatickí tanečníci, perfektné choreografie, vynikajúce videoprojekcie a sexi kostýmy. Rock the Ballet je show v ktorej ide o prevedenie vynikajúceho tanca na populárne svetové šlágre. Je to Mega – Párty, kde v horúcej atmosfére tanečníci ponúknu svojim vystúpením energické pozitívne pocity.

Thomasovi tanečníci sú brilliantní profesionáli v klasickom balete, vyštudovali na najlepších amerických univerzitách. Po vystúpeniach na amerických a európskych javiskách ich diváci odmeňujú obrovským potleskom v katarzickom postoji. Je to nezabudnuteľný zážitok pre všetky vekové kategórie.

Rock the Ballet sa teraz ukáže aj v Bratislave so šlágrami napr. od – Rihanny, Queenu, Davida Guettu, Bayonce, Coldplaya, U2, Michaela Jacksona...

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top