Detail info
Close

Fed Cup Slovensko - Holandsko

Fed Cup Slovensko - Holandsko

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: AEGON aréna, Príkopova 6,Bratislava

Dátum a čas:
22.04.2017 od 13.00 hod.
(dve dvojhry)

23.04.2017 od 13.00 hod.
(dve dvojhry a štvorhra)

Cena: 15,-€

Popis: FED CUP SLOVENSKO – HOLANDSKO, o postup medzi elitu

Slovensko, víťaz Pohára federácie 2002, najprestížnejšej tímovej súťaže v tenise žien, opäť mieri medzi najlepších. Tím kapitána Mateja Liptáka, osobného trénera najlepšej slovenskej hráčky Dominiky Cibulkovej, privíta 22. – 23. apríla 2017 v AEGON aréne v Bratislave Holandsko na antukovom dvorci pod zatiahnutou strechou NTC. 
Bude to stretnutie play off o postup medzi najlepších 8 tímov sveta pre rok 2018. Slovensko vo februári zvíťazilo na pôde súpera nad Talianskom 3:2 a vybojovalo si postup do baráže. Hrdinkou vo Forli, kde sa stretnutie hralo, bola fedcupová debutantka Rebecca Šramková. Vyhrala obe dvojhry, tretí bod pridala slovenská fedcupová rekordérka Daniela Hantuchová. Holandsko v Minsku prehralo s Bieloruskom a musí hrať o udržanie sa vo svetovej skupine.

Vo fedcupovej histórii pôjde o štvrtý vzájomný súboj medzi Slovenskom a Holandskom, ktoré vo vzájomnej bilancii vedie 2:1. Slovenky majú Holanďankám čo vracať, v roku 2015 s nimi prehrali na antuke v Apeldoorne 1:4. Vlani postúpil tím kapitána Paula Haarhuisa, niekdajšieho skvelého holandského deblistu, až do semifinále Fed Cupu, keď v Moskve zdolal silné Rusko.
Slovenský kapitán Matej Lipták považoval žreb za prijateľný. ,,Holanďanky majú vo svojom strede veľmi nebezpečnú Kiki Bertensovú, ktorá je v dobrej forme schopná zdolať kohokoľvek a je aj výborná deblistka. Je super, že budeme hrať doma, s podporou našich divákov,“ uviedol Lipták. O svojom kvartete rozhodne kapitán 10 dní pred stretnutím. V dvoch posledných rokoch reprezentovali Slovensko vo Fed Cupe Dominika Cibulková, Jana Čepelová, Karolína Schmiedlová, Rebecca Šramková, Daniela Hantuchová, Tereza Mihalíková. 

Holanďanky majú v Kiki Bertensovej jedinú hráčku prvej svetovej stovky. Kapitán Haarhuis si môže ďalšie vybrať z tenistiek druhej stovky, vkotrej je Cindy Burgerová, Richel Hogenkampová, Arantxa Rusová a tradične pozvať aj deblistku Michaellu Krajicekovú.

Zľavy a vstupenky pre deti, dôchodcov, študentov, zťp: Bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Fed Cup Slovensko - Holandsko
Top