Detail info
Close

BIBLIA

Divadlo Aréna
BIBLIA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Toto podujatie je organizované v režime KZ (kompletne zaočkovaní) podľa platného COVID automatu. V tomto režime je podmienkou vstupu na podujatie doklad o plnom zaočkovaní majiteľa vstupenky.

Za plne očkovanú osobu sa považuje: 

a) osoba najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou,
b) osoba najmenej 21 dní po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou,
c) osoba najmenej 14 dní po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola prvá dávka očkovania proti ochoreniu COVID-19 podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19, alebo
d) osoba do 12 rokov veku.  

Z dôvodu rekonštrukcie budovy Divadla Aréna, budeme od septembra 2021 hrávať naše predstavenia v Divadle Pavla Országha Hviezdoslava (DPOH).

Inscenáciu BIBLIA si môžete pozrieť v nezabudnuteľnej atmosfére kostola Klarisky.

O INSCENÁCII

Výnimočná hudobno-dramatická báseň, dejiny človeka od stvorenia sveta až po vzkriesenie Krista. Vybrané príbehy zo Starého a Nového zákona, ktoré kladú nadčasové otázky o morálke, svedomí, viere a sile duchovna v dobe, kedy sa základné piliere našej európskej spoločnosti zmietajú v pochybnostiach.

Kniha kníh, obsahujúca okolo 73 rôznych spisov, vytvorená v priebehu asi 1 500 rokov a jej jednotlivé časti práve dnes prinášajú dôležité poznanie našej židovsko-kresťanskej kultúry.

Život Abraháma, Izáka, Jakuba, Mojžiša či osudy Ježiša Krista a jeho učeníkov prinášajú podobenstvá moderného človeka, zmietaného stratou viery, ktorú dnes nahrádza konzum. Skúšky, ktoré ľudstvu prináša dnešná doba sa nelíšia od tých starozákonných, zrada a boj so sebou samým sú rovnaké ako tie novozákonné.

Scénické čítanie biblických príbehov v podaní herca Juraja Kukura vzniká ako koncept hudobno-divadelného, ale i výtvarného performancu, jedinečného projektu, ktorý vzniká v koprodukcii so Slovenskou filharmóniou.

Inscenácia je súčasťou tzv. Občianskeho cyklu Divadla Aréna.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Odporúčané

Top