Detail info
Close

FOLK COUNTRY MADUNICE

FOLK COUNTRY MADUNICE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

FOLK COUNTRY MADUNICE
Miesto: Madunice
Adresa: Futbalový štadión, Madunice

Ahoj priatelia country, folk a trampskej muziky. Pozyvame Vás zabaviť sa 12. a 13 júla na futbalový štadión do Madunic. Budu to dva dni zábavy s priateľmi, kamarátmi pri dobrej muzike len tak ako doma, alebo v lese či prírode pri opekacke kde sa Vám predstavia počas dvoch dni a večerov interpreti ktorých piesne si spievame pri rôznych domácich, alebo priatelských stretnutiach. Tešia sa na Vás Vojta Nedvěd s kapelou, Rangers - Plavci, Robert Křesťan a Trapeři, Tomáš Linka a Přímá linka, Ploštín punk, Neznámi, Pacipacifik, Dora, Ivan Čeredejev a IC band, Piknik s piesňami Michala Tučného. Ale týmto to nekončí práve naopak, v našom programe Vám predstavíme aj piesne čo sa spievali v rokoch sedemdesiatych a osemdesiatych. Kto by si nepamätal na Chirpy, chirpy cheep cheep? Áno privítame aj Middle Of The Road! Áno budú tam! Zo slovenských velikánov si uctíme pamiatku nášho Karola Duchoňa s jeho následníkmi Duchoňovcami a jeho slávnou piesňou V dolinách a inými hitmi. Takže popri folku a contry nám spestria program tieto piesne, ktoré sme si spievali pri našich stretnutiach a pre nás sa nám stali motívom programu ponúknuť Vám spomienku na doby minulé a pre naše deti pripomeutie, “ toho čo sme si spievali my, rodičia”. Ved je to muzika čo patrila a patrí k nášmu životu. Program začína 12/07/24 uz o 18:00 hod . O občerstvenie, stanovanie príp. caravany je postarané. Prídite 12-13/07/24 na fotbalový štadión do Maduníc.

Tešíme sa na Vás.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture FOLK COUNTRY MADUNICE

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - Folk Country Červeník - 12.7. - 13.7.2024 o 15:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Folk Country Červeník, ktoré sa malo konať dňa 12.7. - 13.7.2024 o 15:00 hod. v Červeník, je ZMENENÉ! Namiesto uvedeného predstavenia sa uskutoční predstavenie FOLK COUNTRY MADUNICE v pôvodnom termíne v novom mieste konania: Futbalový štadión, Madunice.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top