Detail info
Close

JELEN

JELEN

Dátum: 11. apríla 2024
Miesto: Majestic Music Club, Bratislava
Adresa: Karpatská 2, Bratislava

Vstupenky

Štvrtok
11
Apr 2024
19:00
JELEN
Majestic Music Club

Bratislava

Popis podujatia

Celý rok 2023 sa nesie v znamení osláv 10 rokov existencie skupiny. Hudobného súboru, ktorý svojimi piesňami dokázal osloviť fanúšikov naprieč všetkými generáciami. Len počas jednej dekády odohral viac ako 1000 vystúpení. Hity ako Magdaléna, Jelen, Čo bolo ďalej, Pokojná ako voda, Ešte jednu noc, zľudoveli. Tiež nový album Jelen-ov sa nesie v narodeninovom duchu. Album Všetko bude dobrý vydáva 6. októbra Singlton. Kapela dosku pokrstí a predstaví naživo na svojom narodeninovom koncerte 2. decembra v O2 aréne. 

Skupina si na natáčanie pozvala množstvo zaujímavých, ale aj nečakaných hostí. Cez skutočné legendy, ako sú Jiří Pavlica a Hradišťan alebo Robert Křesťan s Druhou trávou. Od priateľov z  Rybičky 48, Kateřinu  Márii Tichú, až po príbuzných. Brat frontmana Jindry Poláka, alebo stály člen skupiny Pepa Málek, ktorý sa prvýkrát predstavuje aj ako autor a sólový spevák. 

Už výber interpretov vzbudzoval podozrenie, že sa podarí namiešať tzv. pikantný jelení guláš, ale nakoniec skôr vzniklo pomyselné degustačné menu, kde každá pieseň je unikátnou a mimoriadnou záležitosťou.  

Jindra Polák to komentuje takto:

„Nový album sa volá  „Všechno bude dobrý“. Ak má Jelen niečo ako životnú filozofiu, tento názov ju vystihuje dokonale. Nájdete tu dvanásť piesní, každú inú, a predsa stopercentne jelenie. Na pomoc sme si tentokrát prizvali aj pár hostí, ľudí, ktorých si vážime, ktorí nás inšpirujú, sú našimi vzormi, kamarátmi, ktorých sme stretli na našej hudobnej ceste as ktorými sme chceli zdieľať spoločnú radosť z tvorby. Či už je to Jiří Pavlica s Hradišťanom, Robert Kresťan a Druhá tráva, Rybičky 48, môj brat Peter a množstvo ďalších mien, s ktorými nás spája naša láska k muzike vo všetkých jej podobách a formách. Dúfam, že si ich počúvanie užijete rovnako, ako sme si my užívali ich tvorbu. Ďakujeme za tých krásnych desať rokov a tešíme na videnie v tej ďalšej desiatke. Už teraz sa tešíme, aké prekvapenia nám prinesie!

  

Skupina Jelen sa už od svojich začiatkov hlási ku koreňom populárnej hudby. Tie sa jej veľmi úspešne podarilo preniesť do súčasného moderného soundu kapely. O tom svedčia aj úspechy v českom rádiovom éteri. „ Jelen“ sa stali jednou z najobľúbenejších skupín rozhlasových dramaturgov a zároveň poslucháčov.  

Aj na novom albume je „Jelen“  zvuk nezameniteľný. Folk, country, írska ľudová, rock, pop. Žánre namiešané tak, že súčasnému poslucháčovi prídu úplne aktuálne. To skupine umožňuje okrem iného mimoriadna inštrumentálna i spevácka zdatnosť všetkých ich členov. 

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture JELEN
picture JELEN

Na mape

google maps
Top