Detail info
Close

KOZLIATKA a VLK

STARS AUDITORIUM
KOZLIATKA a VLK

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

KOZLIATKA a VLK

Túto veselú rozprávku s pesničkami od Kaprálikovcov si zamilujú malí i veľkí-  
všetci od 4 do 99 rokov. 
Nechýba v nej známy príbeh, humor, pesničky, poučenie a to všetko v novom šate-  autorskom spracovaní ľudovej rozprávky.  

Starý Kapor- Dedo Dušan- ako Ujo Rozprávač s milým Kaprom Šupinkom vás budú sprevádzať príbehom a možno budú potrebovať aj vašu pomoc. ... 

„Náš Kapor Šupinka je aj váš kamarát,
hoďte naňho očkom, veď kto by ho nemal rád?
Milý úsmev, dobré srdce a frajerská ofinka.
Náš kamarát, náš hrdina! „Moja šiši rodinka!“

V chalúpke si žije mama koza zo svojimi tromi utešenými kozliatkami. 
Kozliatka sme chutnučké- a mamka nás ľúbi!
Skáčeme si po lúčke!“ „Zjedli divé huby!“
Kozliatka sme veselé, spievame si rady-
vyskočíme z postele.... „Hráme sa na hady!“
„Nie! Staviame si hrady!“
„Nie! Češeme si braaadyyy!“

Na kozliatka si brúsi zuby hladný vlk. Ten náš je trošku hlúpučký a popletený ....

„Čo si vĺčik vytrpí pre malý kúsok mäska?
Juj, ja tĺčik úbohý, snáď nažeriem sa dneska...
Kozľacinka na grile- vzdialená je na míle. Méééé! Či vlastne- Baúúúúúúú....“

Ak sa prídete pozrieť na rozprávku KOZLIATKA a VLK, určite sa aj vďaka Vám tento veselý i napínavý príbeh skončí dobre - tak ako v každej poriadnej rozprávke-  a vĺčkovi cvaknú zuby naprázdno. Cvak, cvak, cvak. 

A na záver si spolu možno aj zatancujeme od radosti:-)

 

STARS auditorium - Nové miesto pre hviezdy! je nová kultúrna a spoločenská scéna v Bratislave.

Nachádza sa v Mestskej časti Bratislava - Nové Mesto, hneď za nákupným centrom VIVO! v areáli štadióna Pasienky.

Efektný stan, aký používa na svoje predstavenia aj slávny Cirque du Soleil po celom svete, vyrobila na mieru talianska rodinná firma Anceschi Carlo.

S kapacitou viac ako 1.000 miest na sedenie alebo 2.500 na státie prináša rozšírenie kultúrnych možností pre obyvateľov a návštevníkov mesta.

Aj keď ide o dočasnú stavbu bez trvalých zásahov, bude pod svojou strechou poskytovať jedinečnú atmosféru aj komfort divadla s plnohodnotným javiskom, osvetlením, ozvučením, občerstvením a službami pre návštevníkov.

V prostredí veľkej a príjemnej záhrady si môžete vychutnať občerstvenie hodinu pred každým predstavením, cez prestávky, a aj po skončení predstavenia.   

Parkovanie

Parkovisko je v suteréne a na streche nákupného centra VIVO!

Príchod

- cez nákupné centrum VIVO! - východ smer na Junácku ul. k štadiónu Pasienky

- MHD: električka č. 4, autobus č. 50, 51, 98

Všetky informácie na:

www.STARSauditorium.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture KOZLIATKA a VLK
picture KOZLIATKA a VLK
picture KOZLIATKA a VLK
picture KOZLIATKA a VLK
picture KOZLIATKA a VLK
picture KOZLIATKA a VLK
picture KOZLIATKA a VLK

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - KOZLIATKA a VLK - 22.10.2023 o 10:30 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie KOZLIATKA a VLK, ktoré sa malo konať dňa 22.10.2023 o 10:30 hod. v STARS auditorium, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 18.2.2024 o 10:30 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 31.10.2023!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 31.10.2023 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 31.10.2023 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 31.10.2023 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 31.10.2023 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Odporúčané

Top