Detail info
Close

Michal Mrocek - Piano Gala Koncert

Michal Mrocek - Piano Gala Koncert

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Michal Mrocek prináša jedinečný klavírny galakoncert. Vlastnými aranžmánmi svetových hitov a svojou kompozíciou prezentuje neopakovateľne čistú emóciu v hudobnej a svetelnej show. Pianista Michal Mrocek vďaka svojmu jedinečnému cíteniu hudby búra zaužívané bariéry a na svojich koncertoch sprostredkúva publiku dokonalý súlad medzi svojím talentom a hudbou. 

Michal Mrocek je slovenský klavirista, skladateľ a učiteľ klavíra s pôsobením aj v zahraničí v spolupráci na viacerých medzinárodných projektoch. Pri výučbe využíva vlastnú inovatívnu metódu individuálneho prístupu, ktorá skracuje dobu výučby oproti bežnému pedagogickému plánu na minimum a umožňuje tak žiakom v rekordne krátkom čase hrať skladby podľa vlastného výberu a zamerania. Tým sa vyhýba všeobecne zaužívanému trendu zdĺhavého precvičovania skladieb, ktoré nie sú klientom blízke. Vďaka tomuto postupu si vyslúžil unikátne postavenie medzi učiteľmi klavíra a stal sa najvyhľadávanejším a najznámejším učiteľom klavíra.

Vstup od 15 rokov s občianskym preukazom, pod 15 rokov len v sprievode dospelej osoby!


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top