Nora Carusso

Blue Note
Nora Carusso

Dátum: 22. marca. 2019
Miesto: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto n/V Nové Mesto nad Váhom

Vstupenky

Piatok
22
Mar 2019
20:00

ODOHRANÉ

Predstavenie už bolo odohrané
Nora Carusso

Popis podujatia

Kapela Nora Carusso vznikla v roku 1995 hlavne so zámerom škodiť slovenskej populárnej hudbe,čo sa jej však nikdy nepodarilo...možno.

V Blue Note sa prestaví po druhýkrát. Tento raz vám však odprezentuje okrem posledného albumu NTT6 ktorý podľa NEW MODEL RADIA patrí medzi 25 najlepších slovenských albumov za rok 2018 aj nové premiérové skladby na pripravovaný ďalší album.

Prvé skladby kapely boli skôr undergrandového rázu,časom sme trošku pritvrdili a cez Ska sme sa dostali až ku kombinácii elektroniky,tanečných rytmov a trochu funky až k súčasnej forme.

Obsadenie
bicie - Janko Kozáček
basa - Richard Zehetner
gitara - Dlibor Malovec
sample a klávesy - Andrej Majerník
spev - Tibor Závodský, Marek Bubino Svorada

Autory textov
Tibor Závodský a Marek Bubino Svorada, s výnimkou textu k skladbe Motýľ z posledného albumu NTT6, ktorého autorom je Kamil Peteraj.

Autory hudby
Dalibor Malovec(Fuera Fondo) , Andrej Majerník, Richard Zehetner.

Koncertné základne- Nové Mesto nad Váhom,Stará Turá, Myjava, Senica, Skalica, Liptovský Mikuláš.

Diskografia-
Sado maso - 1997
Kompilácia best of demo - 1998
Singel Piešťany - 1998-99
Trávnice - 1999
Uleto-live koncert zelená voda - 2000
Kúlturák -live demo - 2001-2003
NTT6 - 2018

Rezervácie: info@bluenote.sk alebo na tel.č.0902 608 912



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

Odporúčané

Top