začnite písať..
+
+
+
Spolu
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.
+1 500 Kč
Viac info >>
+1 500 Kč
Viac info >>
Vážený zákazník, práve prebieha prednostný predaj pre držiteľov prístupového hesla. Nákup bez hesla bude umožnený od %ValidDate%. Po tomto čase budú vstupenky sprístupnené na predaj širokej verejnosti.
Čakajte prosím,
budete automaticky presmerovaný
Vážený zákazník,
práve ste sa zaradil do poradia zákazníkov čakajúcich pred Vami. Ste
v poradí, hneď ako na Vás príde rad, budete automaticky presmerovaný do hľadiska.
Po opustení stránky alebo obnovení stránky Vás systém zaradí na koniec poradia čakajúcich zákazníkov.
Ďakujeme! Váš Ticketportal.
2ks = 20€
Objednávka s povinnosťou platby. Kliknutím na tlačidlo "Vytvoriť požiadavku" súhlasite s obchodnými podmienkami
Miesto: |
Somelier junior
Vedieť vybrať vhodné víno, správne ho podávať a vedieť podávať s jedlom je súčasťou kultúry. Kurz je určený začínajúcim somelierom, milovníkom vína a všetkým, ktorí chcú byť dokonalým hostiteľom pre svojich hostí alebo chcú vedieť, ako byť sebaistý ako hosť v reštaurácii. Kurz môžete ukončiť skúškou, úspešní absolventi obdržia certifikát Somelier junior od Asociácie somelierov Slovenskej republiky.
Účastníci sa vzdelávajú v témach:
Profesia someliera, vínna etiketa, vínny lístok, aperitív a digestív
Servis vína, jedlo a víno
Senzorické hodnotenie vína
Najznámejšie odrody viniča hroznorodého so zameraním na SR, základy výroby vína, vinohradníctvo a vinárstvo Slovenska
Prednáša: Beáta Vlnková
Miesto konania: Apollo hotel, Dulovo námestie 1, Bratislava
Písomná skúška: test 30 otázok
Praktická skúška: servis červeného vína
-----------------------------
Termín: 21. marca 2020
9.00 – 19.00 h
Základný postup pri hodnotení vína
Nácvik - rozlišovanie základných chutí
Ampelografia - náuka o odrodách viniča hroznorodého (so zameraním na SR)
Vinárstvo
- Základný postup pri výrobe bielych a červených vín
- Výroba ružových vín
- Výroba šumivých vín (metódy výroby, klasifikácia)
- Výroba tokajských vín
Vinohradníctvo a vinárstvo Slovenska
História vinohradníctva a vinárstva na území Slovenska
Vinohradnícke oblasti a rajóny Slovenskej republiky
Priebežne degustácia 20 vzoriek vína
Praktické cvičenie
Servis bieleho, červeného a šumivého vína
Písomná a praktická skúška
Cena: 110 €, nie sme platcom DPH
Cena zahŕňa: odborné prednášky, degustácia 20 vzoriek vína, obed, skúška, certifikát pre úspešných absolventov skúšky, učebné materiály, ktoré obdržia účastníci pred konaním kurzu
Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.
Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.
Použite Vaše iné účty
Môžete sa prihlásiť pomocou účtu na týchto sociálnych sieťach:
Použite vlastný účet
Ak ste registrovaný v sieti Ticketportal.
Po zadaní e-mailu a nového hesla Vám zašleme link s aktivačným odkazom. Zmeny nadobudnú platnosť po kliknutí na tento odkaz.
Zadajte e-mailovú adresu na ktorú Vám opäť zašleme aktivačný odkaz
Môžete použiť aj výrazy ako napríklad:
Festival Bratislava, Divadlo Astorka, Názov podujatia alebo hľadajte len mesto