Detail info
Close

Pražský filmový orchestr - Vianočné dobrodružstvo

Pražský filmový orchestr - Vianočné dobrodružstvo

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Pražský filmový orchester, symfonické hudobné teleso, založené dirigentom Jiřím Koryntom a Zdeňkou Koryntovou v roku 2004, sa po celú dobu svojej existencie špecializuje na koncertné prevedenie filmovej, serialovej, muzikálovej a videohernej hudby. Počas každej sezóny vystupuje teleso v koncertných sálach, kultúrnych domoch a kinosálach najmä v Českej republike a súbežne aj na Slovensku. Orchester pozostávajúci priemerne zo 70 hráčov na čele s dirigentom Jiřím Koryntom vždy kladie dôraz na maximálnu autenticitu prejavu a podanie jednotlivých skladieb. Vo svojom rozsiahlom a neustále sa rozširujúcom repertoári čítajúcom niekoľko sto titulov možno nájsť diela ako od slávnych skladateľov ako je John Williams, Jerry Goldsmith, Elmer Bernstein, Bernard Hermann, Howard Shore, Alan Silvestri, Hans Zimmer, John Powell, David Arnold a mnohí ďalší . Skladby a suity z filmov zo ságy Star Wars, Harry Potter, Lord of the Rings, Stargate, The Magnificent Seven, Psycho, Back to the Future, The Avengers, Pearl Harbor a ďalšie sa radia k stáliciam v programoch jednotlivých koncertov. V dramaturgicky citlivo vyberaných programoch sa však takmer s pravidelnosťou každého koncertu objavujú jedna alebo viacero premiér.
Vďaka veľkému žánrovému záberu, ktorý je takmer neobmedzený, si na koncertoch nájdu to "svoje" naozaj všetci. Pražský filmový orchester so svojím poslaním priblížiť krásu a rozmanitosť sveta filmovej hudby, rozširuje rady svojich verných poslucháčov a divákov aj koncerty v komornejšom duchu, ktoré pripravujú jeho zostavy Sláčikov PFO (PFO Strings), Sextetu PFO a tanečnému orchestra Pop Symphony.

Komornejšie však neznamená "o niečo menej", ba naopak. Emócie, ktoré sú neodmysliteľne späté s danými filmami, dokážu tieto orchestre na svojich divákov preniesť tiež. Nech už navštívite koncert ktoréhokoľvek zloženia PFO odnesiete si nezabudnuteľný zážitok odovzdaný energickým telesom s nezameniteľným prejavom. Objavte kúzlo filmovej hudby v príjemnom, zábavnom a pútavom poňatí. Jedine s PFO.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top