Detail info
Close

THE WINERY DOGS

THE WINERY DOGS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Keď „rockenrol“ hrajú mimozemšťania…

 

Psia tlupa je opäť pripravená vyraziť a po sedemročnej pauze vyznačiť si nové teritória. The Winery Dogs sa v plnej sile vracajú so svojím tretím albumom jednoducho pomenovaným III, ktorý sa objavil na začiatku februára.  Album III si The Winery Dogs produkovali sami a mixoval ho dlhoročný spolupracovník  Jay Ruston. Pre gitaristu/speváka Richieho Kotzena, basgitaristu/vokalistu Billyho Sheehana a bubeníka/vokalistu Mikea Portnoya to bola dlhá cesta späť k spoločnej práci. V rokoch 2015-16 spoločne vyrazili na cesty, aby predviedli svoje umenie a skladateľské schopnosti na úspešnom svetovom turné k albumu Hot Streak (2015). Po ňom sa sa psie trio vrátilo do svojich kapiel a domovských projektov. Lačné publikum a vavríny z Hot Streak však spôsobovali dlhodobé svrbenie a tak pomaly dozrievali nápady a dôvod opäť sa zavrieť do štúdia a zhmotniť dovtedajšie skice skladieb. Potom už spoločenstvo psej labky  vedelo, čo má robiť…

 

"Chceli sme priniesť ľuďom autentický poslucháčsky zážitok," komentuje album III  Kotzen. "Našu hudbu vytvárajú skutoční ľudia hrajúci na skutočné nástroje, a komponujeme spoločne v jednej miestnosti. Nie je na nej nič umelé," dodáva Sheehan. "Chcel by som, aby naši poslucháči pocítili eufóriu, ktorú  prežívame my pri spoločnom hraní. Skladby The Winery Dogs sú snímky života a toho, ako ho prežívame. Naša hudba odráža to, čo je pre nás dôležité a čo nie." pokračuje Mike Portnoy.  "Sila tejto kapely je predovšetkým v piesňach a až potom prichádza na rad muzikantstvo, ktoré je samozrejme dôležité. To, čo robí The Winery Dogs takými osobitými je, že každá z týchto piesní je zapamätateľná, chytľavá a melodická, ale zároveň k tomu máte ten skvelý muzikantský kumšt zastúpený všetkými tromi nástrojmi a spevom. Je to ako cirkus s tromi kruhmi. Nezáleží na tom, na ktorí z nich sa v danom momente sústredíte, alebo počúvate, ale v každom momente to bude stáť za to."

 

Album TWDIII vo vás dozrieva s každým ďalším počúvaním, podobne ako dobré víno, ktorému sa dá správny čas, aj The Winery Dogs sú s vekom stále delikátnejší.

 

Richie Kotzen (Vocals and Guitar)

Billy Sheehan (Bass and Vocals)

Mike Portnoy (Drums and Vocals)

 

http://www.thewinerydogs.com/

https://www.facebook.com/TheWineryDogs/



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture THE WINERY DOGS
picture THE WINERY DOGS
Top