Detail info
Close

CIRQUE DU SOLEIL - OVO

CIRQUE DU SOLEIL - OVO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PREDAJ MOŽNÝ LEN FORMOU HOMETICKET!

Cirque du Soleil a ich veľkolepé predstavenie OVO prichádzajú do Bratislavy v októbri 2023!

Cirque du Soleil s nadšením oznamuje návrat do Bratislavy s energickou a akrobatickou produkciou OVO – farebným prienikom do nového dňa v živote hmyzu, jeho nikdy nekončiacej energie a pohybu. Prostredníctvom úchvatných akrobacií, ktoré zdôrazňujú jedinečné osobnosti a schopnosti vybraných druhov hmyzu, OVO skúma krásu biodiverzity vo všetkých jej kontrastoch a živosti. Vtipné a rozpačité, no zároveň rozkošné a úžasné. OVO (v portugalčine „vajce“), na ktorom sa podieľa 100 ľudí z 25 rôznych krajín, vrátane 52 umelcov, prináša na scénu akrobatické prvky na vysokej úrovni, ktoré nanovo definujú hranice ľudského tela.

Predstavenia sa uskutočnia v Bratislave v Tipos Aréne – Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v dňoch 19.-22. októbra 2023.

Vstupenky pre imobilných návštevníkova ich doprovod budú dostupné na tieto predstavenia: 21.10.2023 (sobota) – 12:00 , 22.10.2023 (nedeľa) – 13:00. Zakúpiť je ich možné cez e-mailovú adresu help@ticketportal.sk. Držiteľ vstupenky imobilný doprovod imobilného sa musí pred vstupom na podujatie preukázať platným preukazom ZŤP. 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top