Detail info
Close

Ruský Národný Balet - Labutie jazero

Ruský Národný Balet - Labutie jazero

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

5. máj 2010 o 19.00 h - BRATISLAVA SIBAMAC ARÉNA
6. máj 2010 o 19.00 h - POPRAD ARÉNA POPRAD


Umenie ruského baletu je známe po celom svete. Súbor pricestuje so svojim programom LABUTIE JAZERO prvýkrát i k nám na Slovensko. Sila tohto kolektívu neprichádza z neznáma. Prví členovia súboru prišli z najznámejšieho ruského baletného súboru – MOSKOVSKÉHO BOLŠOHO TEÁTRA a z baletného súboru KIROV BALET zo St.Petersburgu . Dnes má súbor viac ako 80 tanečníkov, absolventov najlepších tanečných škôl v Ruskej federácii.
Repertoár súboru obsahuje majstrovské diela ako Labutie jazero, Luskáčik, Don Quichote, Giselle.... Všetky tieto predstavenia sú perlami baletu a po predstavení v Anglicku, USA, Číne, Taliansku, Nemecku, Juhoafrickej republike.... prichádzajú ukázať svoje majstrovstvo aj k nám. Súbor získal v roku 2008 ocenenie za prezentáciu tradičnej ruskej kultúry. Vedúca súboru Anna Aleksidze je absolventkou prestížnej Štátnej choreografickej školy Chabukiani v Tbilisi a jej profesorom nebol nikto iný ako jeden z najlepších pedagógov Ruska N.Silvanovič. Po tomto štúdiu ešte absolvovala v roku 2004 Fakultu Divadelného umenia Ruskej Akadémie v triede Profesora J.Rybakova. Úspechy po celom svete sľubujú skvelý umelecký zážitok pri sledovaní najklasickejšieho baletu baletov s názvom LABUTIE JAZERO.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top