Detail info
Close

Paradog

Paradog

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

20.8.2010 o 16.00 h
letisko Senica
cena: do 31.7.2010 14 €, od 1.8.2010 16 €

Skúsenosti z tisícových návštev počas minulých ročníkov v Senici napovedajú, že i tento rok sa na letisku stretnú všetci, ktorí sa chcú naozaj dobre baviť. Nekompromisný line-up plný aktuálneho zvuku. Na návštevníkov čakajú 3 tanečné stage, chillout stage a špeciálny VIP stage. Veľká časť areálu je zastrešená, obidva tanečné stage sú umiestnené v letiskových halách. Akciu takto neohrozí nepriaznivé počasie. Parkovanie je zabezpečené priamo na pristávacej dráhe. O ozvučenie sa postará kvalitný americký zvukový systém JBL Vertec. Ako jedna z mála tanečných akcií Paradog ponúkne výlet do mnohých tanečných žánrov: drum’n bass, progressive, techno, house, trance, chill out, dub step, break beat. Všetci oslovení slovenskí DJ-i boli ponukou zahrať si na Paradogu veľmi potešení. Line-up a hudobné vystúpenia tento pocit umocnia. Pamätáte si ešte slogany, ktoré sprevádzali Paradog? One Night, One XTC alebo…. Trip To Nowhere.

Flash Brothers (Izrael), Mark EG (UK), Brian Sanhaji (Germany), Get Explode (SK), Sayko (CZ), Boss, Sutter Cane (AT), Schimek, Tibor Holoda, Tomas Haverlik, Cole a.k.a. Hyricz, Breeth, Facet, L Plus & MC Aktiff, Macho, Peszek & Pepek, Grining, Catman



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top