Detail info
Close

Marián VARGA & NONETO

Marián VARGA & NONETO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Marián VARGA & NONETO
Premiéra nového programu  a spojená s krstom  CD.
 
Dátum :    6.12.2011 o 19,00 hod
Miesto :    Ateliér Babylón, Kolárska 3, Bratislava
Cena :     13 EUR predpredaj , 15 EUR na mieste
Vozičkári :    1 EUR    
Doprovod :   2 EUR   

Účinkujú:
Marián VARGA - klávesy 
NONETO (Moyzesovo kvarteto, Slovenské dychové kvinteto)  
 
Program vychádza na novom CD, ktoré nadväzuje na spoluprácu Mariána Vargu s Moyzesovým kvartetom (2006). Podobne, ako na CD Marián Varga a Moyzesovo kvarteto, aj výber skladieb pre "Noneto" aranžoval skladateľ Marek Spusta, ktorý sa výraznou mierou podieľal i na dramaturgii CD: "Snažil som sa do výberu zaradiť skladby, v ktorých nehrajú výraznú úlohu bicie, pretože tie sa dajú ťažko nahradiť. Veľmi ma potešilo, že môžem jednak nadviazať na projekt, ktorý sme robili s Moyzesovým kvartetom, ale že sa zároveň posúvame o čosi ďalej. Rozšírený aparát o dychové kvinteto ponúkol pre aranžéra nové farebné možnosti a aj výber skladieb je iný. Do nového výberu sme však zaradili aj dve skladby, ktoré som aranžoval r. 2006 pre sláčikové kvarteto, takže teraz vzniká možnosť porovnať si ich zvuk v rozšírenom obsadení, v oveľa farebnejšej verzii".
Na CD Marián Varga a Noneto znejú skladby z albumov Na druhom programe sna, Všetko je inak, Divergencie, Zvoňte, zvonky, Zelená pošta, Labutie piesne a Cyrano z predmestia.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top