Detail info
Close

Vipzone dance party

Vipzone dance party

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date, Miesto konania/Place of performance:
19.11.2009 o 20:00 hod, Infiniti Aréna, Košice
Cena/Price: od 10EUR/301,26,-Sk

Zažite aj Vy jedinečnú dance party, kde vystúpia na jednom pódiu najväčšie hviezdy 90-tych rokov slovenskej aj európskej scény – Maduar a Dr. Alban. Akcia pokračuje diskotékou v podaní Dj Rolla. Dr.Alban vlastným menom Alban Nwapa sa narodil v roku 1957 v africkej Nigérii. Vo veku 23 rokov odišiel do Švedska študovať za zubára. Počas štúdia na vysokej škole pôsobil ako dj vo vychytenom klube v Stockholme.
Za krátky čas sa stal vyhľadávaným dj-om, až sa stal jeden z najúspešnejších a najznámejších hudobníkov rokov 90-tych. Dr. Alban predal počas svojej kariéry milióny nosičov. Získal vyše 50 platinových a zlatých platní za predaj. Vydal množstvo albumov. Naspieval desiatky hitov, ktoré sa umiestňovali v europských hitparádach na vrcholných miestách - Its my life, Sing Hallelujah, One love, Look whos talking, Hello Africa, Away from home...



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top