BODY ART SHOW 2016 – exhibičná prehliadka umenia maľovania na telo.

BODY ART SHOW 2016 exhibičná prehliadka umenia maľovania na telo

Bratislava už čoskoro zažije veľkolepú prehliadku unikátneho umenia maľovania na ľudské telo so sprievodným programom, charitatívnym rozmerom a kolosálnou After párty.

V piatok 18. novembra 2016 večer sa v Grand Hotel Pressburg**** v Bratislave – Petržalke pred zrakmi divákov odohrá jedinečná show umenia zaznávaného aj ospevovaného, ktoré oblieka ľudské telá do farieb. Telá nahé a predsa oblečené, realitu aj dokonalú ilúziu predvedú publiku najlepší slovenskí a zahraniční bodypainteri pod vedením známej bodypainterky, majsterky Slovenska v maľovaní na telo,  členky Svetovej asociácie bodypainterov WBA - Marty Gejdošovej.

Desiatka bodypainterov bude od rána maľovať svoje diela iba pre tento večer.  Medzi modelmi sa objavia aj herci z muzikálu Mačky z Divadla Nová Scéna.
Súčasťou jedinečnej exhibície, zameranej na dokonalú harmóniu ľudského tela a umeleckej maľby, bude aj módna prehliadka LOMBARDI Fashion House a talianskych kožuchov Bortolami Collection, ktorú predvedú známe tváre showbiznisu, ako Patrik Herman, Otto Weiter, Noro Meszároš, Patrik Vyskočil, Dárius Kočí, členovia skupiny Polemic, Sáva Popovič, Tomáš Bezdeda, Michaela Kapráliková, Zuzana Vačková, Erika Barkolová, Andrea Karnasová, Karin Majtánová, Mirka Ondrejčiková, Nora Krchňaková, Marika Studeničová, Jarmila Kováčová, Andrea Fisher. Show doplnia aj spevácke vystúpenia Natálie Hatalovej, Patrika Vyskočila, Dáriusa Kočího, Marcelly Molnárovej s Albertom Herrerom, Tomáša Bezdedu. Okrem toho sa môže publikum tešiť na tanečné vystúpenie skupiny Latino Flash Miguela Méndeza a strhujúcu svetelnú show Kristíny Slovákovej. Večerom  vás bude sprevádzať moderátorka a redaktorka TV Markíza - Andrea Paulinyová.

Vyvrcholením podujatia bude slávnostný krst jedinečného Bodypainting kalendára 2017 autorky Marty Gejdošovej, ktorého krstným otcom sa stane prezident World Bodypainting Association - Alex Barendregt. Výťažok z predaja Bodypainting kalendára 2017 ako aj z celej akcie organizátori venujú na charitatívny účel organizácii Ružová stužka n.f. na podporu prevencie onkologického ochorenia, rakoviny prsníka.
Príjemným zakončením akcie bude veľkolepá After party za účastí všetkých účinkujúcich s možnosťou odfotografovať sa s namaľovanými modelkami. Pre všetkých hostí bude pripravené bohaté rautové občerstvenie, doplnené výberovými vínami z produkcie vinárstva ELESKO. Gastronomickým zážitkom bude pečené prasiatko a rybacie špeciality z kuchyne šéfkuchára Vojta Arzta. O zábavu sa postará kapela Polemic, dievčenská skupina Girls from the moon a majster kúziel Peter Šesták.

Nenechajte si preto ujsť tento výnimočný večer.  Užite si program na vysokej spoločenskej a umeleckej úrovni. O všetko je postarané, stačí len prísť. Svojou účasťou podporíte dobrú vec.

Lístky All inclusive /v cene Bodypainting show, Afterparty, rautové občerstvenie/ zakúpite v sieti TICKETPORTAL.

Organizátorom podujatia BODY ART SHOW 2016 je produkčná spoločnosť SHARMANT s.r.o.. BODY ART SHOW 2016 je jediným podujatím svojho druhu na Slovensku a tento rok sa koná už po tretíkrát. Doteraz bolo táto akcia určená iba odbornej verejnosti, zástupcom eventových agentúr a novinárom. Po prvýkrát však bude mať možnosť i laická verejnosť zúčastniť sa tejto jedinečnej show, zakúpiť si lístky (TICKETPORTAL)  a  zažiť na vlastnej koži fascinujúcu show plnú krásy, pestrých farieb a pozitívnych emócií.
Cieľom eventu BODY ART SHOW je predstaviť verejnosti „novodobé umenie“ bodypaintingu, jeho krásu a vznešenosť, ukázať možnosti jeho uplatnenia v umeleckom a zábavnom priemysle, podporiť umelcov - bodypainterov a v neposlednom rade pomôcť aj dobrej veci, finančne podporiť prevenciu onkologického ochorenia rakoviny prsníka.
Odborným garantom podujatia BODY ART SHOW 2016 je známa vizážistka Marta Gejdošová, majiteľka salónu krásy SHARMANT, ktorá sa bodypaintingu venuje už 10 rokov. Je aktuálnou Majsterkou Slovenska v maľovaní na telo BodyArt a od roku 2011 členkou prestížnej World Bodypainting Association.

Facebook event: BODY ART SHOW 2016
Fotogaleria fotiek v plnom rozlíšení na zverejnenie.

Vstupenky na podujatie BODY ART SHOW 2016 v predaji!

Top