ZMENENÉ/CHANGED - VIKTOR FREŠO – Family Vintage - 4.4.2020 16:00

24.3.2020 12:35

Predstavenie VIKTOR FREŠO – Family Vintage, ktoré sa malo konať dňa 4.4.2020 o 16:00 hod. v Danubiana Meulensteen Art Museum, Bratislava -Čuňovo, je ZMENENÉ! Namiesto pôvodnej vernisáže sa uskutoční Viktor Frešo Online Event, v pôvodnom termíne, v novom mieste konania: Online Doma, Slovensko.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 30.3.2020!

Vážený klient,

v prvom rade ďakujem za Váš záujem zúčastniť sa mojej vernisáže. Vzhľadom k vzniknutej situácii okolo Covid-19 bude výstava preložená alebo skrátená. Vernisáž výstavy Family Vintage, na ktorú máte lístok je žiaľ zrušená. V tejto súvislosti Vám ponúkam dve možnosti:

1- Kúpený lístok môžte vrátiť u predajcu, u ktorého ste lístok kúpili s jeho obchodnými podmienkami. Prikladám kontakt reklamacie@ticketportal.sk Pozor, vrátený lístok nebude súčasťou žrebovania.

2- Zúčastnite sa online vernisáže (program nižšie) a žrebovania o sochu Pičus. Do dnešného dňa bolo predaných 48 lístkov, čím sa šance na výhru zvyšujú. V pôvodnom termíne 4.4.2020 o 16.00 prebehne online losovanie o sochu Pičus, ktorú napriek tejto skutočnosti budeme losovať. Zároveň dostanete link na premiéru filmu (FAMILY VINTAGE), ktorý mal byt súčasťou vernisáže a rovnako hudobného klipu. Lístok vám bude platiť aj na vernisáž, ktorá bude v posunutom termíne, kde už ale losovanie nebude. Rovnako tento lístok vám pri tejto posunutej vernisáži zabezpečí katalóg a audio CD. Ako na to ?

• Jednoducho pošlite prosím Váš email na adresu viktorfreso@viktorfreso.com s predmetom OPENING

• uveďte prosím číslo vášho lístku ( aby sme mohli dať tento lístok alebo lístky do losovania)

• napíšte prosím do mailu : súhlasím so zmenami v rámci akcie VIKTOR FREŠO - Family Vintage a následne Vám pošlem ďalšie informácie

PROGRAM online openingu

• krátky popis čo je pripravené a o čo ide - ukážka z pripravovanej výstavy

• krátke interview

• odpovede na Vaše otázky

• losovanie o sochu Pičus

• premiéra filmu (FAMILY VINTAGE), trvanie 24 minút

• premiéra video klipu Family Vintage

Ďakujem a teším sa Vás Viktor Frešo

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

Top